Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP 21 aprilie. Fecioarele vor finaliza o negociere importanta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 21 aprilie. Fecioarele vor finaliza o negociere importanta

Horoscop maine, 21 aprilie. Fecioarele vor finaliza o negociere importanta, iar Pestii vor mai face un pas spre indeplinirea visului lor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 20 aprilie. Berbecii vor fi impinsi in centrul atentiei

Horoscop maine, 20 aprilie. Berbecii vor fi impinsi in centrul atentiei, iar Pestii vor primi recompense financiare. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 18 aprilie. Racii vor fi laudati de sefi

Horoscop maine, 18 aprilie. Racii vor fi laudati de sefi, iar Scorpionii vor gasi noi surse de venituri. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic, 21 aprilie 2016. Taurii au spor in toate si sanse de promovare

Horoscop zilnic, 21 aprilie 2016. Nativii din zodia Taur au spor si sunt ascultati de persoana iubita. Capricornii au probleme financiare si se despart de persoane dragi.

Alegatorii se pot inscrie in Registrul electoral cu adresa de resedinta pana pe 21 aprilie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) reaminteste alegatorilor romani care si-au stabilit resedinta in circumscriptia electorala in care au loc alegeri locale in 5 iunie ca se pot inscrie in Registrul electoral cu adresa de resedinta pana cel mai tarziu pe data de 21 aprilie, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Saxofonistul Kenny Garrett va canta la Sala Radio pe 21 aprilie

Saxofonistul american Kenny Garrett, unul dintre cei mai versatili interpreti contemporani de jazz, considerat de publicatia Washington City Paper drept cel mai important saxofonist alto al generatiei sale si de catre The New York Times cel mai admirat saxofonist alto de jazz dupa Charlie Parker, va sustine un concert joi, 21 aprilie, la Sala Radio din Bucuresti, unde va aduce in fata publicului ritmuri de funk, oriental, salsa si soul.

Primul serial de teatru. Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea! se joaca pe 21 aprilie, la sala Barbu Stirbei

Primul serial de teatru din Romania continua cu Ma mut sau nu ma mut?Aceasta e-ntrebarea! Teatrul de Comedie vine, din nou, la Calarasi joi, 21 aprilie, la sala Barbu Stirbei.

HOROSCOP 19 aprilie. Balantele iau decizii foarte importante in viata privata

Horoscop maine, 19 aprilie. Balantele iau decizii foarte importante in viata privata, iar Racii sunt foarte aproape de a-si indeplini cel mai iubit vis. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )