Libnet.ro
UNICEF

13:00

HOROSCOP 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness

Horoscop maine, 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness, iar Sagetatorii vor fi romantici si spontani. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 22 aprilie. Racii vor fi mandri de copiii lor

Horoscop maine, 22 aprilie. Racii vor fi mandri de copiii lor, iar Sagetatorii vor dori sa stea singuri astazi. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Detalii despre protestul din 24 aprilie. Se va cere demisia Guvernului si alegeri anticipate

Reprezentantii partidelor de opozitie si ai societatii civile, participanti ai Forumului Civic, sustin ca, in cadrul actiunii de protest care este preconizata pentru 24 aprilie, manifestantii vor cere demisia actualului guvern si organizarea alegerilor anticipate, concomitent cu cele prezidentiale.

HOROSCOP 21 aprilie. Fecioarele vor finaliza o negociere importanta

Horoscop maine, 21 aprilie. Fecioarele vor finaliza o negociere importanta, iar Pestii vor mai face un pas spre indeplinirea visului lor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 23 aprilie. Gemenii au nevoie de odihna

Horoscop maine, 23 aprilie. Gemenii au nevoie de odihna, iar Varsatorii vor fi in centrul atentiei. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Restrictii de trafic in Bucuresti in perioada 23 aprilie - 24 aprilie

Politia Rutiera anunta ca in weekendul 23 aprilie - 24 aprilie sunt restrictii de trafic in mai multe zone din Bucuresti, avand in vedere organizarea unor evenimente, cum ar fi procesiunea religioasa cu prilejul sarbatoririi Floriilor, turul ciclist.

Restrictii de trafic in Bucuresti in perioada 23 aprilie - 24 aprilie

Politia Rutiera anunta ca in weekendul 23 aprilie - 24 aprilie sunt restrictii de trafic in mai multe zone din Capitala, avand in vedere organizarea unor evenimente, cum ar fi procesiunea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )