Libnet.ro
UNICEF

00:08

Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. Balanta are probleme de sanatate si trebuie sa tina regim

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. Balanta are probleme de sanatate si trebuie sa tina regim

Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. Noroc pentru unii nativi care dau astazi examene, dar si nemultumiri pentru alte zodii, care au probleme cu prietenii sau cu persoana iubita. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 27 iulie 2015. Varsatorul nu are incredere in nimeni

Horoscop zilnic, 27 iulie 2015. Taurii nu sunt prea multumiti de ce au realizat la locul de munca, nativii din Leu nu se uita la bani in dorinta de a-si satisface poftele extravagante, in timp ce Varsatorii sunt critici cu apropiatii si neincrezatori.

Horoscop zilnic, 28 iulie 2015. Racului ii dau de furca aventurile erotice

Horoscop zilnic, 28 iulie 2015. Este o zi destul de agitata, in care multi nativi sunt irascibili sau au conflicte cu cei din jur.

Horoscop zilnic, 26 iulie 2015: Berbecii descopera ca au amici necinstiti

Horoscop zilnic, 26 iulie 2015. Taurii depasesc problemele pe care le-au intampinat in ultima perioada, in timp ce Capricornii primesc o suma de bani la care nici nu au indraznit sa viseze pana acum.

Horoscop zilnic - 28 iulie. Marti, zi plina de evenimente

Zi de marti plina de evenimente decisive, pe plan profesional si amoros, pentru toti nativii zodiacului. Astrele rezerva mari surprize tuturor. BERBEC horoscop zilnic 28 iulie, martiZi de marti destul de agitata.

Horoscop zilnic - 27 iulie. Luni, o zi buna pentru majoritatea nativilor zodiacului

Zi de luni destul de buna pentru majoritatea nativilor zodiacului, chiar daca apar o serie de evenimente care i-ar putea da peste cap pe unii dintre ei. BERBEC horoscop zilnic 27 iulie, luniTotul pare complicat.

HOROSCOP 29 iulie: Scorpionii au multe oportunitati in cariera. Afla ce ti-au rezervat astrele

Horoscop zilnic 29 iulie. Capricornii, taurii si racii rezolca un conflict cu persoana iubita, iar fecioarele si gemenii trebuie sa amane ceea ce au de spus.

Ultimul drum. Pompierul ucis de explozia de la ISU va fi inmormantat pe 29 iulie

Subofiterul Doru Avisalon, de 41 de ani, expert in distrugerea munitiilor si fost luptator in Afganistan, rapus de explozia de la ISU Calarasi va fi inmormantat miercuri, 29 iulie.

MACRO NEWSLETTER 27 Iulie 2015

Activitatea in sectorul privat din Franta a inregistrat o expansiune sub asteptari in iulie 2015, pe fondul contractiei din industria prelucratoare.

MACRO NEWSLETTER 28 Iulie 2015

Creditul acordat rezidentilor din zona euro a crescut cu o rata anuala de 1,2% in iunie 2015, dupa un avans de 1% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri anuale de 5,3% a creditului guvernamental si a unui avans de 0,1% a creditului neguvernamental.

HOROSCOP 27 iulie:. Leii sunt in al noualea cer. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 27 iulie. Capricornii si racii fac o schimbare, iar pestii si berbecii lupta cu toate fortele ca sa aiba succes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )