Libnet.ro
UNICEF

06:30

Horoscop zilnic, 30 iunie 2015: Sagetatorii se vor bucura de o zi calma si norocoasa

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 30 iunie 2015: Sagetatorii se vor bucura de o zi calma si norocoasa

Horoscop zilnic, 30 iunie 2015. Ziua de azi este norocoasa pentru nativii din mai multe zodii, dar altii se vor resimti din cauza oboselii si vor face greseli mari. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 29 iunie 2015: Racii sunt in miezul conflictelor cu rudele

Horoscop zilnic, 29 iunie 2015. Multi dintre nativi intampina probleme in cariera. Nici relatiile cu cei apropiati nu functioneaza foarte bine.

Horoscop zilnic, 28 iunie 2015: Gemenii au probleme din cauza persoanei iubite

Horoscop zilnic, 28 iunie 2015. Nativii au parte de o zi incarcata, cu multe intorsaturi. Unii au noroc in afaceri, in timp ce altii au probleme in amor.

Horoscop zilnic, 27 iunie 2015. Racul trebuie sa evite excesele, ca sa nu aiba probleme de sanatate

Horoscop zilnic, 27 iunie 2015. Nativii din mai multe zodii au accese de furie in aceasta zi si trebuie sa incerce sa se stapaneasca.

HOROSCOP 30 iunie: Balantele se distreaza alaturi de oameni dragi. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 30 iunie. Berbecii, racii si capricornii isi surprind partenerii cu cadouri sau petreceri, iar scorpionii fac progrese mari in cariera. Deschide galeria foto de mai sus pentru a afla ce ti-au rezervat astrele.

Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie

FMI nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a declarat directorul general al institutiei, Christine Lagarde, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

GREXIT Christine Lagarde avertizeaza: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie

FMI nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a declarat directorul general al institutiei, Christine Lagarde, relateaza Bloomberg.

Dijsselbloem: Planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie

Seful Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, a anuntat, la finalul reuniunii ministrilor de finante din zona euro, ca planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie. Vom avea imediat o noua reuniune pentru a discuta consecintele. pentru a ne pregati pentru orice e necesar, a spus oficialul, intr-un discurs.

Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca aceasta nu va plati datoria scadenta pe 30 iunie

Christine Lagarde, directorul general al FMI, a declarat ca institutia pe care o conduce nu va mai finanta statul elen daca acesta nu va achita datoria de 1,7 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, informeaza.

Rezultatele la evaluarea nationala vor fi afisate pana la ora 16:00. Rezultate finale se vor afla pe 30 iunie

Rezultatele la evaluarea nationala vor fi afisate astazi pana la ora 16:00, iar de la aceasta ora pana la 20:00, se vor putea depune contestatiile, informeaza Agerpres. Rezultatele finale vor fi afisate pe.

MACRO NEWSLETTER 29 Iunie 2015

Creditul acordat rezidentilor din zona euro a crescut cu o rata anuala de 1% in luna mai 2015, dupa un avans de 0,8% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri anuale de 4% a creditului guvernamental si a unui avans de 0,2% a creditului neguvernamental.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )