Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop zilnic, 7 decembrie 2015. Leii se cearta cu colegii

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 7 decembrie 2015. Leii se cearta cu colegii

Horoscop zilnic, 7 decembrie 2015. O zi in care Leii nu au stare in dorinta de a se afirma ca lideri, motiv pentru care intra in conflict cu colegii. La randul lor, nativii din Varsator isi critica rudele pentru orice fleac, reusind sa le raneasca sentimentele. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 6 decembrie 2015: Sagetatorii trec prin clipe grele in amor

Horoscop zilnic, 6 decembrie 2015. Problemele din anturaj si cele cauzate de rude nu intarzie sa apara. Atentie la prietenii barfitori.

Horoscop zilnic, 5 decembrie 2015: lipsa de recunostinta are urmari pentru Scorpioni

Horoscop zilnic, 5 decembrie 2015. Se apropie Sarbatorile, iar mesele copioase au inceput deja sa le provoace probleme digestive nativilor.

Horoscop zilnic, 4 decembrie 2015: Fecioarele se simt in sfarsit dorite cu adevarat

Horoscop zilnic, 4 decembrie 2015. Berbecii ar putea primi azi o recompensa, Racii se simt foarte generosi si fac cadouri prietenilor, iar Fecioarele se simt dorite cu adevarat.

Horoscop DECEMBRIE 2015. Afla previziunile astrale pentru ultima luna a anului

Horoscopul lunii decembrie 2015. in ultima luna a anului, berbecii, racii si pestii petrec momente minunate alaturi de familie, iar fecioarele si varsatorii primesc o veste excelenta in plan profesional sau financiar.

MACRO NEWSLETTER 4 Decembrie 2015

Creditul total din Brazilia si-a temperat cresterea anuala in octombrie 2015 pana la 8,1%, de la 9,1% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%.

MACRO NEWSLETTER 03 Decembrie 2015

Preturile importurilor din Germania si-au accelerat declinul anual in octombrie 2015, pana la 4,1%, de la 4% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,3%, dupa o scadere de 0,7% in luna anterioara.

HOROSCOP 7 decembrie: Varsatorii primesc vesti excelente. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 7 decembrie. Leii si capricornii au parte de schimbari majore in plan personal sau profesional, iar berbecii si balantele participa la un eveniment.

HOROSCOP 5 decembrie: Berbecii se distreaza alaturi de persoana iubita. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 5 decembrie. Citeste previziunile astrale pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

HOROSCOP 4 decembrie: Racii isi decoreaza casa pentru sarbatorile de iarna. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 4 decembrie. Citeste previziunile astrale pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )