Libnet.ro
UNICEF

17:00

Horoscop zilnic - 8 septembrie. Zi de marti agitata

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic - 8 septembrie. Zi de marti agitata

Zi de marti agitata din cauza unor evenimente mari ce se apropie in viata tuturor nativilor zodiacului. Uniii dintre ei se vor afla in impas si trebuie sa gaseasca solutii rapide. BERBEC horoscop zilnic, 8. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 9 septembrie 2015: Fecioara se gandeste serios la un imprumut pentru lansarea unei afeceri

Horoscop zilnic, 9 septembrie 2015. Taurii si Berbecii au de facut foarte multe cheltuieli, dar nici Fecioarele nu stau prea bine la capitolul financiar.

Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015: Fecioarele isi risipesc energia facand diferite drumuri

Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015. Racii au mare nevoie de un concediu prelungit, iar Balantele trebuie sa mai amane din placerile vietii.

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2015: Racii le dau lectii celor din anturaj

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2015. Gemenii organizeaza azi noi activitati, in timp ce Scorpionii risca sa treaca fara sa-si dea seama pe langa oportunitati deosebite.

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2015: Fecioara simte nevoia de relaxare

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2015. Aceasta zi este plina de activitati. Invitatiile de la cunoscuti, vizitele la prieteni si timpul petrecut alaturi de cei dragi fac din acest weekend unul minunat.

Insula greceasca Lesbos, in prag de colaps din cauza refugiatilor. Autoritatile se plang ca au ajuns la capatul resurselor (VIDEO)

Insula greceasca Lesbos se afla in prag de colaps din cauza celor 2. 000 de refugiati care sosesc zilnic aici. Autoritatile se plang ca nu mai au apa si mancare pentru a-i putea ajuta, informeaza B1 TV.

Drumul disperarii. Au fugit de razboi si risca sa-si piarda viata din cauza epuizarii - VIDEO

Au fugit de razboi si risca sa-si piarda viata din cauza epuizarii. Copii care au rani pe talpi de la drumul lung si epuizant, parinti storsi de puteri care-si tin copiii in brate.

VIDEO Meci de fotbal suspendat din cauza incidentelor din tribune

Meciul de calificare la Cupa Mondiale din 2018, dintre Malaysia si Arabia Saudita, disputat pe arena Shah Alam din Selangor, a fost suspendat cu trei minute inainte de final, din cauza incidentelor produse de.

Autostrada inchisa la mai putin de un an de la inaugurare. Circulatia va fi suspendata din cauza unor crapaturi in asfalt

22 de kilometri din autostrada Sibiu-Orastie vor fi inchisi traficului incepand de astazi. Astfel intre Saliste si Cunta circulatia va fi suspendata din cauza unor crapaturi in asfalt. Lucrarile de.

Popularitatea Angelei Merkel scade din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Mediafax.

Un cetatean iordanian condamnat in Romania nu poate fi incarcerat din cauza unei erori a functionarilor. Avocatul Poporului s-a autosesizat

Un iordanian nu poate fi incarcerat in Romania, desi a fost condamnat definitiv, pentru ca datele de identificare din mandatul de executare a pedepsei nu corespund cu cele din pasaport. Avocatul Poporului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )