Libnet.ro
UNICEF

07:00

Horoscopul amoros al lunii aprilie

Antena3 Antena3,
Horoscopul amoros al lunii aprilie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna aprilie 2016. Berbec Te bucuri de o crestere a energiei care iti permite sa te angajezi in mai multe escapade in dormitor. Dragostea. continuă pe Antena3

Horoscopul inceputului lunii aprilie, prezentat de Alina Badic si astrologul Vanessa Zigmund (VIDEO)

Alina Badic a discutat sambata, in cadrul emisiunii 360 de grade, despre toate aspectele astrale ale saptamanii viitoare impreuna cu astrologul Vanessa Zgmund. Fenomenul de.

FOTO. Proiectul legii vaccinarii, in dezbatere publica, la mijlocul lunii aprilie

Proiectul legii vaccinarii va fi supus dezbaterii publice, probabil, in a doua jumatate a lunii aprilie, a anuntat sambata secretarul de stat in Ministerul Sanatatii MS) Victor Strambu. Ministerul Sanatatii a fost promotorul acestei legi. Actiunea a inceput in 2015, iar Ministerul Sanatatii este determinat in a duce la bun sfarsit aceasta initiativa legislativa, cu ajutorul Parlamentului Romaniei. Probabil ca dupa jumatatea acestei luni va aparea si in transparenta decizionala, dupa care isi va urma cursul legislativ, a spus Strambu, intr-o declaratie de presa sustinuta cu ocazia celei de-a patra editii a Conferintei Nationale Actualitati in Vaccinologie - RoVaccin 2016, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )