Libnet.ro
UNICEF

15:00

Horoscopul zilei - 13 august. Schimbari de natura financiara si amoroasa in viata fiecarui nativ

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei - 13 august. Schimbari de natura financiara si amoroasa in viata fiecarui nativ

Zi de joi interesanta, avand in vedere ca se prevad schimbari de natura financiara si amoroasa in viata fiecarui nativ, scrie lyla. ro. BERBEC horoscopul zilei de joi, 13 august Zi de joi destul de agitatat pentru. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei - 13 august. Joi se prevad schimbari de natura financiara si amoroasa

Zi de joi interesanta, avand in vedere ca se prevad schimbari de natura financiara si amoroasa in viata fiecarui nativ. BERBEC horoscopul zilei de joi, 13 augustZi de joi destul de agitatat pentru nativii din Berbec,.

Horoscopul zilei - 10 august. in sfarsit avem parte si de vesti minunate

Ziua de luni, 10 august, este minunata din punct de vedere astral. Foarte multi dintre nativii zodiacului au parte de unele dintre cele mai placute surprize de natura financiara si amoroasa. Altii insa, au de furca in.

Horoscopul zilei - 12 august. Miercuri, destinul multora poate sa se schimbe

Zi de miercuri in care destinul multora poate sa se schimbe, in functie de alegerile pe care le fac. Astrele dicteaza situatii tensionate si de maxima intensitate. BERBEC horoscopul zilei de miercuri, 12.

Horoscopul zilei - 11 august. Marti, relatiile au de suferit. Uite ce masuri trebuie sa iei

Zi de marti foarte buna pentru majoritatea nativilor zodiacului. Unii dintre ei insa au de suferit in dragoste si in relatiile cu prietenii si sefi. Ar trebui sa ia unele masuri, dupa cum urmeaza. BERBEC horoscopul.

13 august in istorie: Succesiunea creatorilor de groaza. S-a nascut Hitchcock, a murit H.G. Wells

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 13 august .

MACRO NEWSLETTER 13 August 2015

Increderea investitorilor in economia Germaniei a scazut neasteptat in august 2015, pana la cel mai redus nivel din ultimele 9 luni, conform datelor de la institutul ZEW.

Omenirea traieste pe credit. Eveniment alarmant pe 13 august

Populatia globului a consumat pana la 13 august 2015 resursele pe care planeta le poate produce fara a compromite procesul de dezvoltare durabila, sustine organizatia neguvernamentala Global Footprint.

Horoscop zilnic, 13 august 2015: Capricornul este in centrul atentiei

Horoscop zilnic, 13 august 2015. Noi sanse la orizont pentru unii nativi. Familia joaca un rol deosebit de important in reusitele nativilor.

HOROSCOP 13 august. Gemenii primesc vesti bune. Afla ce ti-au rezervat astrele

Horoscop zilnic 13 august. Taurii si varsatorii isi urmaresc interesele, berbecii petrec momente romantice, iar pestii incep o rutina alimentara si de exercitiu fizic, prin care sa revina in forma.

Ploaia de perseide, vizibila pe cer in urmatoarele nopti: Apogeul ploii de stele, in noapte de 12 spre 13 august

Ca de obicei, in luna august isi face aparitia curentul de meteori Perseide. Denumite dupa constelatia din care par ca vin, Perseidele reprezinta unul dintre numeroasele roiuri de meteori activi intr-un an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )