Libnet.ro
UNICEF

11:00

Horoscopul zilei - 24 aprilie. Taurii muncesc pe branci si in weekend

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei - 24 aprilie. Taurii muncesc pe branci si in weekend

Horoscopul zilei - 24 aprilie. Taurii muncesc pe branci si nu renunta nici macar in weekend. Astazi e indicat totusi sa ia o pauza si sa-si elibereze seara pentru o petrecere. Se vor distra pe. continuă pe Antena3

HOROSCOP de FLORII - 24 aprilie. Ce au pregatit astrele in zi de mare sarbatoare

Horoscopul zilei - 24 aprilie. Taurii muncesc pe branci si nu renunta nici macar in weekend. Astazi e indicat totusi sa ia o pauza si sa-si elibereze seara pentru o petrecere. Se vor distra pe.

Horoscopul zilei 23 aprilie. Leii sunt obsedati sa nu repete greseli din trecut

Leii sunt obsedati sa nu repete greseli din trecut, asa ca sunt foarte precauti. Atentie, asta va poate trage inapoi! Mai bine redeveniti voi insiva si faceti lucrurile in.

Horoscopul zilei - 22 aprilie. Momente pretioase pentru Lei, care se pot bucura de noi perspective

Berbec Luna Plina in Scorpion activeaza axa posesiunilor si e posibil sa iei niste decizii importante astazi, in acest sens. Pentru a merge mai departe si a permite transformarii sa se produca in plan profesional si nu.

Horoscopul zilei - 21 aprilie. Relatiile sentimentale pot lua turnuri nebanuite

Berbec Relatiile parteneriale sunt contradictorii, astfel ca este bine sa nu te bazezi pe cele discutate astazi. Indiferent de situatie, numai tu poti descura sau incurca itele acesteia. Fii prudent si.

24 aprilie in istorie: Grecii trimit in lupta Calul Troian. incepe razboiul care va aduce independenta Romaniei

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 24 aprilie .

HOROSCOP 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness

Horoscop maine, 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness, iar Sagetatorii vor fi romantici si spontani. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Restrictii de trafic in Bucuresti in perioada 23 aprilie - 24 aprilie

Politia Rutiera anunta ca in weekendul 23 aprilie - 24 aprilie sunt restrictii de trafic in mai multe zone din Bucuresti, avand in vedere organizarea unor evenimente, cum ar fi procesiunea religioasa cu prilejul sarbatoririi Floriilor, turul ciclist.

Restrictii de trafic in Bucuresti in perioada 23 aprilie - 24 aprilie

Politia Rutiera anunta ca in weekendul 23 aprilie - 24 aprilie sunt restrictii de trafic in mai multe zone din Capitala, avand in vedere organizarea unor evenimente, cum ar fi procesiunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )