Libnet.ro
UNICEF

22:00

HotNews.ro si Esri, trei ani de harti interactive in articolele de presa

Hotnews Hotnews,
 HotNews.ro si Esri, trei ani de harti interactive in articolele de presa

HotNews. ro a inceput in urma cu aproximativ trei ani sa spuna povestea subiectelor de presa si prin intermediul hartilor interactive. Utilizand resursele Online Esri, cititorii au putut avea acces la hartile dinamice care au insotit articolele, analizele si reportajele publicate pe HotNews. ro pentru a putea oferi cititorilor posibilitatea sa vizualizeze si pe harta informatiile prezentate. Fie ca vorbim de harti cu traseele autostrazilor terminate, planificate sau in constructie, de diverse date statistice reprezentate geografic sau de harti politice cu rezultatele sau candidatii la alegeri, hartile interactive au completat continutul textelor si au oferit o noua dimensiune informatiilor. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei a modificat cifrele de afaceri cerute firmelor care vor sa participe la licitatia pentru manualele digitale. Cum a fost scazut de aproape 10 ori cuantumul cifrelor de afaceri, dupa sesizarea HotNews.ro

Dupa ce HotNews. ro a sesizat Ministerul Educatiei cu privire la nelegalitatea cifrelor de afaceri cerute firmelor drept conditie de participare la licitatia pentru manualele digitale, Ministerul a modificat in SEAP limita minima a acestor cifre de afaceri, scazand-o si de pana la 10 ori. Ministerul Educatiei a demarat in sambata dinaintea Pastelui, la 1 dimineata, licitatia privind achizitia de manuale scolare tiparite si digitale pentru clasele I si a II-a. Potrivit anuntului publicat atunci in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP), o firma care voia, de exemplu, sa faca manualele de Romana - clasa I putea sa intre in licitatie numai daca facea dovada unei cifre de afaceri medii pe ultimii trei ani de minimum 11 milioane de RON. Dupa ce HotNews. ro a notificat Ministerul Educatiei, aceasta cifra de afaceri a scazut la aproape 1,4 milioane de RON. Practic, in acest moment, la licitatie pot participa mai multe firme decat se incadrau initial in conditiile cerute.

Dupa ce a acuzat HotNews.ro ca a publicat documente de uz intern si nefinale, Ministerul Transporturilor a publicat Memorandumul privind autostrazile insotit de criticile Ministerului Fondurilor Europene exact in aceeasi forma

Guvernul a adoptat printr-un memorandum strategia autostrazilor pe fonduri europene de coeziune si masurile care sa previna pierderea a 1,3 miliarde de euro pana in 2016, desi continutul initiativei a fost puternic criticat de Ministerul Fondurilor Europene, a aratat HotNews. ro intr-un articol publicat duminica. Ulterior, Ministerul Transporturilor si cel al Fondurilor Europene a acuzat ca informatiile publicate sunt doar de uz intern si nu au forma finala. Cu toate acestea, Transporturile au publicat marti seara, pe site-ul sau, Memorandumul care are exact aceeasi forma, inclusiv anexa in care Ministerul Fondurilor Europene critica aspru masurile din strategia de autostrazi.

Mihai Razvan Ungureanu discuta online cu cititorii HotNews.ro miercuri, de la ora 12.00

Ce a stat in calea fuziunii dintre FC si PMP? De ce nu s-au reusit aliante inainte de europarlamentare in zona dreptei? Cum vede MRU unificarea dreptei dupa europarlamentare si cum va fi ales candidatul unic la prezidentiale? Cum comenteaza fostul ministru de externe evolutiile din Ucraina si ce implicatii vor avea asupra Romaniei? Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, discuta online cu cititorii HotNews. ro miercuri, de la ora 12. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului.

Mihai Razvan Ungureanu a discutat online cu cititorii HotNews.ro

Ce a stat in calea fuziunii dintre FC si PMP? De ce nu s-au reusit aliante inainte de europarlamentare in zona dreptei? Cum vede MRU unificarea dreptei dupa europarlamentare si cum va fi ales candidatul unic la prezidentiale? Cum comenteaza fostul ministru de externe evolutiile din Ucraina si ce implicatii vor avea asupra Romaniei? Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a discutat online cu cititorii HotNews. ro. Intalnirea s-a incheiat.

Scenariu sumbru pentru Romania: trei ani de recesiune si somaj de peste 9%

Romania ar putea inregistra trei ani de recesiune, cu o crestere a somajului la peste 9% si scaderi ale preturilor locuintelor chiar si peste 12% pe an, potrivit unui scenariu pesimist care vizeaza tarile din Uniunea Europeana UE) intocmit de.

Scenariu sumbru pentru Romania: trei ani de recesiune si somaj de peste 9%

Romania ar putea inregistra trei ani de recesiune, cu o crestere a somajului la peste 9% si scaderi ale preturilor locuintelor chiar si peste12% pe an, potrivit unui scenariu pesimist care vizeaza tarile din Uniunea Europeana UE) intocmit de Autoritatea Bancara Europeana ABE) pentru testele de stres din sectorul bancar.

Trei ani de recesiune si somaj de peste 9% in Romania

Tara noastra ar putea inregistra trei ani de recesiune, cu o crestere a somajului la peste 9% si scaderi ale preturilor locuintelor chiar si peste 12% pe an, potrivit unui scenariu pesimist care vizeaza tarile UE pregatit de Autoritatea Bancara Europeana European Banking Authority - EBA) pentru testele de stres din sectorul bancar, citat de Mediafax.

Senatorii din Comisia de munca: copiii mai mici de trei ani nu pot fi plasati in servicii de tip rezidential

Comisia pentru munca si protectie sociala din Senat a adoptat, marti, un raport favorabil, cu amendamente, la o initiativa legislativa prin care se interzice plasamentul in servicii de tip rezidential al copiilor care nu au implinit varsta de trei ani.

VIDEO Prima piesa B.U.G. Mafia, dupa aproape trei ani: dubstep, in colaborare cu Gojira Planet H

Tataee, Uzzi si Caddillac demonstreaza ca stiu sa se reinventeze si dupa 20 de ani de B. Mafia. Artistii hip-hop au acceptat invitatia de a colabora cu DJ-ii si producatorii de muzica electronica Gojira George Andreescu) si Planet H Paul Opris) si au lansat piesa dubstep MMDJ, la aproape trei ani de la aparitia celui mai recent material discografic al lor.

VIDEO MRU despre candidatul unic al dreptei: S-ar putea ca turul I sa ne prinda cu doua-trei optiuni la prezidentiale. Plus: De ce vorbeste despre talentul norvegian al Elenei Udrea de a face politica

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca pana acum doua trei saptamani credea intr-un candidat unic al dreptei la prezidentiale, insa acum spune ca, din cauza dinamicii politice, exista riscul ca in turul I sa fie doua-trei optiuni. MRU spune ca alianta cu PNTCD s-a destramat din cauza ca pseudo-partenerul politic n-a fost consecvent cu propriile declaratii iar fuziunea cu PMP n-a avut loc deoarece nu mai era timp pentru formalitatile legale. Ungureanu acuza calcule meschine, personale care impiedica un candidat unic al dreptei. PSD-ul este interesat si in fragmentarea optiunilor de candidatura la prezidentiale. , a mai spus MRU. MRU: Exista riscul sciziunii PNL la jumatatea anului. Plus o scena de film: Pavelescu il suna din greseala pe Ungurean. Intreaga scena aici: Momente vesele din opozitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )