Libnet.ro
UNICEF

00:08

Trei ani de recesiune si somaj de peste 9% in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei ani de recesiune si somaj de peste 9% in Romania

Tara noastra ar putea inregistra trei ani de recesiune, cu o crestere a somajului la peste 9% si scaderi ale preturilor locuintelor chiar si peste 12% pe an, potrivit unui scenariu pesimist care vizeaza tarile UE pregatit de Autoritatea Bancara Europeana European Banking Authority - EBA) pentru testele de stres din sectorul bancar, citat de Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Scenariu sumbru pentru Romania: trei ani de recesiune si somaj de peste 9%

Romania ar putea inregistra trei ani de recesiune, cu o crestere a somajului la peste 9% si scaderi ale preturilor locuintelor chiar si peste12% pe an, potrivit unui scenariu pesimist care vizeaza tarile din Uniunea Europeana UE) intocmit de Autoritatea Bancara Europeana ABE) pentru testele de stres din sectorul bancar.

Scenariu sumbru pentru Romania: trei ani de recesiune si somaj de peste 9%

Romania ar putea inregistra trei ani de recesiune, cu o crestere a somajului la peste 9% si scaderi ale preturilor locuintelor chiar si peste 12% pe an, potrivit unui scenariu pesimist care vizeaza tarile din Uniunea Europeana UE) intocmit de.

Cel mai PESIMIST scenariu: 3 ani de recesiune si somaj de peste 9%

Romania ar putea inregistra trei ani de recesiune, cu o crestere a somajului la peste 9% si scaderi ale preturilor locuintelor chiar si peste12% pe an, potrivit unui scenariu pesimist care vizeaza tarile UE pregatit de Autoritatea Bancara Europeana.

Un galatean a fost prins la Botosani inseland incasatorii de la benzinarii. Acesta era dat in urmarire generala de trei ani

Galateanul colinda benzinariile din tara si se plangea nagajatilor de la PECO ca are bani prea marunti si ar vrea sa ii schimbe in bacnote cu valoare mai mare. Incasatorii de la benzinarii care acceptau tranzactia erau pacaliti, primind mai putini bani decat dadeau. in cateva minute galateanul se facea nevazut. La Botosani a fost prins in flagrant.

HotNews.ro si Esri, trei ani de harti interactive in articolele de presa

HotNews. ro a inceput in urma cu aproximativ trei ani sa spuna povestea subiectelor de presa si prin intermediul hartilor interactive. Utilizand resursele Online Esri, cititorii au putut avea acces la hartile dinamice care au insotit articolele, analizele si reportajele publicate pe HotNews. ro pentru a putea oferi cititorilor posibilitatea sa vizualizeze si pe harta informatiile prezentate. Fie ca vorbim de harti cu traseele autostrazilor terminate, planificate sau in constructie, de diverse date statistice reprezentate geografic sau de harti politice cu rezultatele sau candidatii la alegeri, hartile interactive au completat continutul textelor si au oferit o noua dimensiune informatiilor.

Senatorii din Comisia de munca: copiii mai mici de trei ani nu pot fi plasati in servicii de tip rezidential

Comisia pentru munca si protectie sociala din Senat a adoptat, marti, un raport favorabil, cu amendamente, la o initiativa legislativa prin care se interzice plasamentul in servicii de tip rezidential al copiilor care nu au implinit varsta de trei ani.

VIDEO Prima piesa B.U.G. Mafia, dupa aproape trei ani: dubstep, in colaborare cu Gojira Planet H

Tataee, Uzzi si Caddillac demonstreaza ca stiu sa se reinventeze si dupa 20 de ani de B. Mafia. Artistii hip-hop au acceptat invitatia de a colabora cu DJ-ii si producatorii de muzica electronica Gojira George Andreescu) si Planet H Paul Opris) si au lansat piesa dubstep MMDJ, la aproape trei ani de la aparitia celui mai recent material discografic al lor.

Cum ar arata Romania intr-un scenariu sumbru. De ce este tara noastra unul dintre performerii Europei

Intr-un scenariu pesimist, creionat de Autoritatea Bancara Europeana, economia romaneasca ar parcurge din nou trei ani de criza, cu somaj ridicat. Totusi, in scenariul de baza, tara ar inregistra cresteri economice anuale de peste 2%.

Canada trimite sase avioane de lupta in tara noastra

Sase avioane CF-18 Hornet vor pleca marti catre Romania, ca parte a contributiei Canadei la masurile NATO de intarire a securitatii aliatilor din Europa Centrala si de Est, a anuntat ministrul canadian al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )