Libnet.ro
UNICEF

20:00

HTC a avut venituri mai mari cu 25%, in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HTC a avut venituri mai mari cu 25%, in primul trimestru

HTC a inregistrat in primul trimestru venituri in crestere cu 25% comparativ cu perioada similara din 2014, de 41,5 miliarde de dolari taiwanezi 1,35 miliarde de dolari), iar veniturile per actiune au inregistrat, de asemenea, o crestere fata de primul trimestru al anului fiscal trecut, pana la 0,43 de dolari taiwanezi 0,014 dolari). continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai mari cutremure din lume si dezastrele pe care le-au provocat

Nepal a fost lovit sambata dimineata de tragedie: un cutremur de 7,9 grade a avut loc in regiunea capitalei Kathmandu, facandu-se resimtit pana in India si Pakistan, tari care au inregistrat si ele victime. Numarul mortilor creste de la o ora la alta, depasind 2. insa au existat cutremure si mai mari decat acesta, cu victime si daune materiale imense.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire la evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Cartierele cu cele mai mari scumpiri in 2015: unde au crescut si unde au scazut preturile apartamentelor

Preturile apartamentelor incep sa inregistreze mici cresteri, dar sunt si cartiere din Bucuresti in care majorarile din primul trimestru au fost de doua cifre. In acelasi timp, pe segmentul rezidential nou au fost ajustari de preturi in jos.

Adevarul Live, ora 14.00: Neurochirurgul Claudiu Matei, despre cei mai mari dusmani ai creierului

Varsta la care apar bolile vasculare cerebrale a scazut dramatic, avertizeaza medicii neurologi si neurochirurgi. in acest context, este esential sa stim de ce tot mai multi tineri sufera accidente vasculare cerebrale si fac tumori, fie ele benigne sau chiar maligne la nivelul creierului. Medicul Claudiu Matei vine la Adevarul Live sa ofere explicatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3086 seconds )