Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai mari cutremure din lume si dezastrele pe care le-au provocat

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari cutremure din lume si dezastrele pe care le-au provocat

Nepal a fost lovit sambata dimineata de tragedie: un cutremur de 7,9 grade a avut loc in regiunea capitalei Kathmandu, facandu-se resimtit pana in India si Pakistan, tari care au inregistrat si ele victime. Numarul mortilor creste de la o ora la alta, depasind 2. insa au existat cutremure si mai mari decat acesta, cu victime si daune materiale imense. continuă pe Adevărul

Romania, la jumatatea topului cu cele mai fericite tari din lume

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU),.

Cele mai scumpe carti din lume: de la WilliamShakespeare la Leonardo da Vinci

Cele mai scumpe carti din lume includ Codex Leicester a lui Leonardo da Vinci, care se afla in posesia magnatului Bill Gates, dar si un volum al dramaturgului englez William Shakespeare.

People: Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume

Revista People si-a desemnat castigatoarea din acest an la categoria cea mai frumoasa femeie din lume, titulatura care i-a fost atribuita Sandrei Bullock.

FOTO Romanul Cosmin Bumbut castiga la una dintre cele mai mari competitii. Proiectul a impresionat pe toata lumea

Fotograful roman Cosmin Bumbut este castigator intr-una dintre cele mai mari competitii dedicate fotografiei. Proiectul sau a documentat camerele private la care au acces detinutii in penitenciare.

Clipul zilei: Cel mai lenes caine din lume

In clipul urmator il puteti vedea pe cel mai lenes caine din lume. Bonus: lectie de dexteritate.

Sandra Bullock e cea mai frumoasa femeie din lume in 2015! Cum a evoluat stilul ei de-a lungul anilor! VIDEO

La aproape 51 de ani, Sandra Bullock a fost aleasa, de revista People, drept cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2015. Iata cum a evoluat, de-a lungul anilor, stilul celebrei actrite! .

Cele mai ciudate boli din lume: boala vampirului, mana care nu te asculta si pielea-scoarta de copac sau cea care se umfla dupa ce este atinsa

La nivel mondial, o multime de oameni au mari probleme de sanatate si printre acestia se numara cativa care sufera de unele afectiuni de-a dreptul ciudate. Adevarul va prezinta astazi cateva dintre cele mai rare si stranii boli din lume.

Cele mai mari greseli pe care le poti face la locul de munca

Oricat ne mult ne-am stradui sa fim muncitori si sa impresionam prin seriozitatea si abilitatile noastre, cateva greseli banale pot strica intreaga imagine pe care incercam sa ne-o facem la locul de munca.

FOTO. Efect de domino, dupa controalele politiei santierelor la cei mai mari poluatori din Capitala

Ministerul Mediului a dat startul, luni, actiunii politia santierelor, formata din comisari ai Garzii Nationale de Mediu, care au inceput un control tematic inopinat in privinta poluarii aerului, in toate santierele de constructii din marile orase ale tarii. Imediat dupa inceperea actiunii, santierele s-au anuntat intre ele si, unul dupa altul, ca piesele de domino, si-au inchis portile sau au improvizat solutii cu care sa mimeze, pentru comisari, responsabilitatea fata de calitatea aerului.

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie vine in Romania sa joace tenis cu Ilie Nastase

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului va veni in Romania si va juca o partida demonstrativa cu Ilie Nastase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1919 seconds )