Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai mari greseli pe care le poti face la locul de munca

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari greseli pe care le poti face la locul de munca

Oricat ne mult ne-am stradui sa fim muncitori si sa impresionam prin seriozitatea si abilitatile noastre, cateva greseli banale pot strica intreaga imagine pe care incercam sa ne-o facem la locul de munca. continuă pe Adevărul

FOTO Romanul Cosmin Bumbut castiga la una dintre cele mai mari competitii. Proiectul a impresionat pe toata lumea

Fotograful roman Cosmin Bumbut este castigator intr-una dintre cele mai mari competitii dedicate fotografiei. Proiectul sau a documentat camerele private la care au acces detinutii in penitenciare.

Cele mai mari cutremure din lume si dezastrele pe care le-au provocat

Nepal a fost lovit sambata dimineata de tragedie: un cutremur de 7,9 grade a avut loc in regiunea capitalei Kathmandu, facandu-se resimtit pana in India si Pakistan, tari care au inregistrat si ele victime. Numarul mortilor creste de la o ora la alta, depasind 2. insa au existat cutremure si mai mari decat acesta, cu victime si daune materiale imense.

5 greseli grave pe care le poti face la birou

Cei mai multi dintre noi ne facem griji legate de gafe mari pe care le putem face la locul de munca, dar, de multe ori, anumite obiceiuri sau comportamente sunt cele care dauneaza reputatiei si ii fac pe colegi sa ne urasca.

Cele mai ciudate boli din lume: boala vampirului, mana care nu te asculta si pielea-scoarta de copac sau cea care se umfla dupa ce este atinsa

La nivel mondial, o multime de oameni au mari probleme de sanatate si printre acestia se numara cativa care sufera de unele afectiuni de-a dreptul ciudate. Adevarul va prezinta astazi cateva dintre cele mai rare si stranii boli din lume.

Cele mai excitante cuvinte pentru ea. Ce ii spui partenerei ca sa o seduci garantat

Cele mai excitante cuvinte pentru ea. Nu doar calitatea si durata unei partide de sex conteaza atunci cand vrei sa seduci o femeie, ci si cuvintele pe care i le spui, pentru a-i strani interesul. Cateva vorbe spuse la momentul potrivit, pe tonul potrivit, pot face minuni si o vor excita mai mult decat orice altceva.

Romania, la jumatatea topului cu cele mai fericite tari din lume

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU),.

Romanul Cosmin Bumbut a castigat una dintre sectiunile celei mai mari competitii de fotografie din lume

Cosmin Bumbut a fost desemnat Fotograful Anului la sectiunea Arhitectura de juriul celei mai mari competitii de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, editia 2015. Lucrarea artistului roman prezinta o serie de imagini coplesitoare realizate in celulele a 35 de inchisori din Romania.

Cei mai mari sportivi ai Romaniei s-au intilnit la Soci

Cei mai mari sportivi din istoria Romaniei s-au intilnit la conventia SportAccord World Sport si Business Summit, desfasurata la Soci.

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie vine in Romania sa joace tenis cu Ilie Nastase

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului va veni in Romania si va juca o partida demonstrativa cu Ilie Nastase.

Cele mai bune soiuri de piersici. Soiurile care dau cele mai gustoase fructe

Exista mai multe soiuri de piersici, fiind preferate cele care au fructe dulci, suculente si rezistente la transport si la boli. Fermierii cultiva de regula soiuri care se matureaza vara, pana la mijlocul lunii august. Adevarul va prezinta cele mai bune soiuri de piersici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )