Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cartierele cu cele mai mari scumpiri in 2015: unde au crescut si unde au scazut preturile apartamentelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cartierele cu cele mai mari scumpiri in 2015: unde au crescut si unde au scazut preturile apartamentelor

Preturile apartamentelor incep sa inregistreze mici cresteri, dar sunt si cartiere din Bucuresti in care majorarile din primul trimestru au fost de doua cifre. In acelasi timp, pe segmentul rezidential nou au fost ajustari de preturi in jos. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari cutremure din lume si dezastrele pe care le-au provocat

Nepal a fost lovit sambata dimineata de tragedie: un cutremur de 7,9 grade a avut loc in regiunea capitalei Kathmandu, facandu-se resimtit pana in India si Pakistan, tari care au inregistrat si ele victime. Numarul mortilor creste de la o ora la alta, depasind 2. insa au existat cutremure si mai mari decat acesta, cu victime si daune materiale imense.

Spania, China si Franta au cele mai mari suprafete destinate cultivarii vitei de vie

China s-a aflat, anul trecut, pe locul doi in lume la cresterea suprafetelor destinate cultivarii vitei de vie, dupa Spania, dar inaintea Frantei, conform datelor publicate, luni, de Organizatia Internationala a Viei si Vinului OIV), transmite BBC, potrivit Agerpres.

Cele mai mari greseli pe care le poti face la locul de munca

Oricat ne mult ne-am stradui sa fim muncitori si sa impresionam prin seriozitatea si abilitatile noastre, cateva greseli banale pot strica intreaga imagine pe care incercam sa ne-o facem la locul de munca.

Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4

Am ajuns sa putem face si lista cu cele mai bune telefoane din 2015. Pana la iPhone 6s sau iPhone 7), acestea sunt cele mai bune pe care Android le are. De asemenea, asteptam primele modele cu Windows 10, dar iata ce poti alege ca sa ai un telefon de top inca din aceasta primavara [] Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase trasee montane din Europa: calatorii de neuitat prin munti si vai

Cele mai frumoase trasee montane din Europa. Aflate la inaltimi mari sau mai putin impresionante, toate aceste trasee ofera peisaje de neuitat, care trebuie neaparat admirate cel putin o data in timpul vietii.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire la evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Cele mai noi imagini cu Windows 10 ne arata o interfata familiara

Pentru Windows 10, Microsoft apeleaza la functionalitati si grafica din Windows 7 si Windows 8. Astfel, inainte de noile anunturi de la Build 2015, apar informatii despre cum va arata noul sistem de operare. in Windows 10, va reveni interfata Aero, dar mai putin evidenta decat in Vista sau Windows 7. Spre exemplu, meniul Start [] Cele mai noi imagini cu Windows 10 ne arata o interfata familiara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android

Unele dintre cele mai apreciate jocuri pentru Androidpot fi achizitionate la un pret redus, insa nu se stie exact pentru cat timp este valabila oferta. Weekend-ul a trecut, iar Google va ofera acum posibilitatea de a va achizitiona cateva dintre cele mai apreciate jocuri pentru Android la un pret redus. Alaturi de jocurileThe Room Two [] Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romanii s-au imbulzit la Apple Watch. Au dat averi pe versiunile cele mai scumpe

Apple Watch, Watch Sport si Watch Edition au putut fi precomandate de la QuickMobile in ultima saptamana. Magazinul online a inceput sa onoreze comenzile si a oferit cateva detalii interesante cu privire la numarul precomenzilor. Romanii s-au aratat foarte interesati de noul gadget Apple, iar vestea buna pentru ei este ca isi vor primi smartwatch-urile [] Romanii s-au imbulzit la Apple Watch. Au dat averi pe versiunile cele mai scumpe Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )