Libnet.ro
UNICEF

18:15

Spania, China si Franta au cele mai mari suprafete destinate cultivarii vitei de vie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Spania, China si Franta au cele mai mari suprafete destinate cultivarii vitei de vie

China s-a aflat, anul trecut, pe locul doi in lume la cresterea suprafetelor destinate cultivarii vitei de vie, dupa Spania, dar inaintea Frantei, conform datelor publicate, luni, de Organizatia Internationala a Viei si Vinului OIV), transmite BBC, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai mari cutremure din lume si dezastrele pe care le-au provocat

Nepal a fost lovit sambata dimineata de tragedie: un cutremur de 7,9 grade a avut loc in regiunea capitalei Kathmandu, facandu-se resimtit pana in India si Pakistan, tari care au inregistrat si ele victime. Numarul mortilor creste de la o ora la alta, depasind 2. insa au existat cutremure si mai mari decat acesta, cu victime si daune materiale imense.

Cele mai mari greseli pe care le poti face la locul de munca

Oricat ne mult ne-am stradui sa fim muncitori si sa impresionam prin seriozitatea si abilitatile noastre, cateva greseli banale pot strica intreaga imagine pe care incercam sa ne-o facem la locul de munca.

Cele mai frumoase plaje din Spania. 5 destinatii perfecte pentru vacanta

Pentru turistii care aleg in acest an litoralul Spaniei ca destinatie de concediu exista numeroase plaje frumoase dintre care pot alege, scrie Telegraph. co. uk. Cele prezentate aici sunt cele mai frumoase plaje din Spania - mai izolate, mai linistite, departe de haosul turistic din marile statiuni.

Cele mai frumoase trasee montane din Europa: calatorii de neuitat prin munti si vai

Cele mai frumoase trasee montane din Europa. Aflate la inaltimi mari sau mai putin impresionante, toate aceste trasee ofera peisaje de neuitat, care trebuie neaparat admirate cel putin o data in timpul vietii.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire la evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Cele mai frumoase orase din Italia: 5 locuri unice in lume

Italia este una dintre cele mai vizitate tari din lume. Turistii pot alege intre numeroase orase medievale sau care pastreaza urme ale civilizatiei antice romane. adevarul. ro prezinta 5 dintre cele mai frumoase orase din Italia. Oricare dintre acestea poate fi destinatia ideala de vacanta pentru turistul iubitor de cultura si de frumos.

Cele mai dulci soiuri de capsuni

Cele mai dulci soiuri de capsuni le includ pe cele Albion, Charlotte, Sasha si Gariguette, fiind ideale consumului simplu, cat si in prepararea celor mai gustoase prajituri sau salate de fructe.

Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android

Unele dintre cele mai apreciate jocuri pentru Androidpot fi achizitionate la un pret redus, insa nu se stie exact pentru cat timp este valabila oferta. Weekend-ul a trecut, iar Google va ofera acum posibilitatea de a va achizitiona cateva dintre cele mai apreciate jocuri pentru Android la un pret redus. Alaturi de jocurileThe Room Two [] Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase plaje din insula Corfu

Va prezentam cele mai frumoase plaje din insula Corfu, una din cele mai cautate destinatii turistice, cunoscuta drept Insula Verde gratie padurilor de maslini de pe suprafata ei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2266 seconds )