Libnet.ro
UNICEF

08:00

Huawei: circa 15 studenti romani vor primi burse pentru a studia in China

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Huawei: circa 15 studenti romani vor primi burse pentru a studia in China

Aproximativ 15 studenti romani vor primi o bursa din partea companiei Huawei pentru a studia in China, a anuntat, la Shenzehen, managementul companiei, dupa o intalnire cu vicepremierul Liviu Dragnea, aflat in China, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Aproximativ 15 studenti romani vor primi o bursa Huawei pentru a studia in China

Aproximativ 15 studenti romani vor primi o bursa din partea companiei Huawei pentru a studia in China, a anuntat, vineri, la Shenzehen, managementul companiei, dupa o intalnire cu vicepremierul Liviu Dragnea, aflat in China.

Rezidentii vor primi burse lunare de 670 de lei.

Medicii si farmacistii rezidenti vor primi o bursa lunara neimpozabila de 670 de lei. Masura fost inclusa in Ordonanta privind organizarea si finantarea rezidentiatului. OUG privind adoptarea unor masuri de reorganizare la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative, publicata vineri in Monitorul Oficial, prevede printre altele completarea cu un articol a Ordonantei nr. 18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului. Conform .

Jucatorii lui PSG vor primi o prima uriasa in cazul castigarii Champions League

Conducerea gruparii Paris Saint-Germain i-a anuntat pe jucatorii campioanei Frantei ca vor primi o prima consistenta in cazul in care vor castiga Champions League, editia 2013-2014, informeaza L'Equipe.

Iorgulescu: Pana la 15 mai se vor cunoaste televiziunile care vor transmite Liga I in sezonul viitor

Pana pe data de 15 mai se vor cunoaste televiziunile care vor transmite Liga I in sezonul viitor, a declarat presedintele LPF, Gino Iorgulescu, in cadrul unei conferinte de presa. Dupa discutiile noastre.

Dragnea: Huawei va oferi burse tinerilor informaticieni romani

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat, ieri, dupa o intalnire cu William Xu, directorul general al companiei chinezesti de telecomunicatii Huawei, ca un numar de 15 tineri romani specialisti in IT vor primi burse din partea firmei, informeaza surse din presa.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2369 seconds )