Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rezidentii vor primi burse lunare de 670 de lei.

România Liberă România Liberă,
Rezidentii vor primi burse lunare de 670 de lei.

Medicii si farmacistii rezidenti vor primi o bursa lunara neimpozabila de 670 de lei. Masura fost inclusa in Ordonanta privind organizarea si finantarea rezidentiatului. OUG privind adoptarea unor masuri de reorganizare la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative, publicata vineri in Monitorul Oficial, prevede printre altele completarea cu un articol a Ordonantei nr. 18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului. Conform . continuă pe România Liberă

Este oficial. Bursele lunare de 670 de lei pentru medicii rezidenti au aparut in Monitorul Oficial

Acordarea unei burse lunare neimpozabile de 670 de lei pentru medicii si farmacistii rezidenti a fost inclusa in Ordonanta privind organizarea si finantarea rezidentiatului, printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului OUG) care a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial. De acesti bani vor beneficia 12. 000 de rezidenti care au veniturile sub 3. 000 de lei.

Huawei: circa 15 studenti romani vor primi burse pentru a studia in China

Aproximativ 15 studenti romani vor primi o bursa din partea companiei Huawei pentru a studia in China, a anuntat, la Shenzehen, managementul companiei, dupa o intalnire cu vicepremierul Liviu Dragnea, aflat in China, scrie Mediafax .

Aproximativ 15 studenti romani vor primi o bursa Huawei pentru a studia in China

Aproximativ 15 studenti romani vor primi o bursa din partea companiei Huawei pentru a studia in China, a anuntat, vineri, la Shenzehen, managementul companiei, dupa o intalnire cu vicepremierul Liviu Dragnea, aflat in China.

Jucatorii lui PSG vor primi o prima uriasa in cazul castigarii Champions League

Conducerea gruparii Paris Saint-Germain i-a anuntat pe jucatorii campioanei Frantei ca vor primi o prima consistenta in cazul in care vor castiga Champions League, editia 2013-2014, informeaza L'Equipe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )