Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ianukovici a incercat sa mituiasca vamesii de la Donetk pentru a-l lasa sa plece cu avionul

Adevărul Adevărul,
Ianukovici a incercat sa mituiasca vamesii de la Donetk pentru a-l lasa sa plece cu avionul

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a incercat sa mituiasca, sambata seara, mai multi politisti de fontiera de la Donetk, pentru a permite ca avionul sau sa decoleze, intr-o incercare de a parasi tara, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Ucraina: Viktor Ianukovici a incercat sa mituiasca politistii de frontiera pentru a permite decolarea avionului sau

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sambata sa-i mituiasca pe politistii de frontiera din Donetsk est), pentru ca acestia sa permita avionului sau sa decoleze, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al Politiei ucrainene de frontiera.

VIDEO Ucraina: Viktor Ianukovici a incercat sa mituiasca politistii de frontiera pentru a permite decolarea avionului sau

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sambata sa-i mituiasca pe politistii de frontiera din Donetsk est), pentru ca acestia sa permita avionului sau sa decoleze, a declarat un purtator de cuvant al Politiei ucrainene de frontiera pentru AFP.

Ianukovici a incercat sa mituiasca politisti de frontiera pentru ca avionul sau sa poata decola

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sambata sa-i mituiasca pe politistii de frontiera de la Donetk, pentru ca avionul sau sa fie lasat sa decoleze, a declarat un purtator de cuvant al Politiei ucrainene de Frontiera, citat de AFP .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )