Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iasi. Explozia unui proiectil din al Doilea Razboi Mondial, aproape a omorat un barbat

Antena3 Antena3,
Iasi. Explozia unui proiectil din al Doilea Razboi Mondial, aproape a omorat un barbat

Un barbat de 51 de ani din comuna Deleni a ajuns, marti, in stare grava la Spitalul de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce un proiectil de 76 de milimetri, provenind din al Doilea Razboi Mondial,. continuă pe Antena3

Iasi: Barbat in stare grava la spital dupa ce un proiectil din Al Doilea Razboi Mondial i-a explodat in fata

Un barbat de 51 de ani din comuna Deleni a ajuns, marti, in stare grava la Spitalul de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce un proiectil de 76 de milimetri din Al Doilea Razboi Mondial, i-a explodat in fata, relateaza Mediafax.

Proiectile ramase neexplodate din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, gasite de un jandarm

Un subofiter din cadrul Detasamentului Mobil al Jandarmeriei Mehedinti a descoperit in padurea din satul Bistrita, judetul Mehedinti, cinci proiectile pentru tun de artilerie, ramase neexplodate din timpul conflictelor armate.

Un iesean de 51 de ani, in stare grava dupa ce i-a explodat in fata o bomba din al Doilea Razboi Mondial

Un barbat de 51 de ani din localitatea ieseana Deleni este internat in stare grava la Spitalul de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi dupa ce un proiectil din al Doilea Razboi Mondial i-a explodat in fata.

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare, pentru infractiuni informatice

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzat de infractiuni privind comertul.

Ionel Ganea depune plangere, la DNA, impotriva unui club din Liga I

Tehnicianul Ionel Ganea, fost component al generatiei de aur, a depus o plangere, marti, la sediul DNA, impotriva unui club din Liga I, care ar fi avut restante salariale fata de el.

Vladimir Klitschko: Comunitatea europeana doarme, Putin face ce vrea / Ceea ce se intampla poate declansa al treilea Razboi Mondial

Comunitatea europeana doarme. Putin face ce vrea: boxerul ucrainean Vladimir Klitschko denunta conflictul tragic din tara sa, intr-un editorial publicat de cotidianul sportiv francez L'Equipe si citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )