Libnet.ro
UNICEF

00:07

iCCJ: Alina Bica si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor raman in arest

B1 B1,
iCCJ: Alina Bica si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor raman in arest

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor pentru un teren supraevaluat raman in arest, a hotarat joi instanta suprema, informeaza Mediafax. Conform deciziei luate. continuă pe B1

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, ramane in arest preventiv

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor pentru un teren supraevaluat raman in arest, potrivit unei decizii luate de instanta suprema, prin care sunt mentinute masurile preventive din acest caz, scrie Mediafax .

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, ramane in arest preventiv

Alina Bica si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor de la ANRP raman in arest, potrivit unei decizii luate, joi dimineata, de instanta suprema, prin care sunt mentinute masurile preventive din acest caz.

Alina Bica ramane in arest preventiv

Instanta suprema a hotarat joi dimineata ca fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor pentru un teren supraevaluat sa ramana in arest.

Alina Bica a fost suspendata din functia de procuror al Parchetului general

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost suspendata, marti, din functia de procuror al Parchetului general, masura fiind luata de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), relateaza.

Cei 11 inculpati din dosarul MediaPro raman in arest preventiv

Cei 11 inculpati banuiti de evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul MediaPro raman in arest, a decis ieri Curtea de Apel Bucuresti CAB), respingandu-le, astfel, contestatiile si mentinand decizia de arestare pronuntata pe 6 decembrie de Tribunalul Bucuresti.

Alina Bica, trimisa in judecata in dosarul despagubirilor

Fosta sefa a DIICOT, Alina Mihaela Bica, a fost trimisa in judecata in stare de arest preventiv deoarece, in calitate de secretar de stat si reprezentant al Ministerului Justitiei in Comisia Centrala de Despagubiri de la ANRP, a avizat despagubiri nelegale pentru foste proprietati, prejudiciul adus bugetului public fiind de peste 61 de milioane de euro.

Alina Bica a fost suspendata din functia de procuror al Parchetului General

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, marti, suspedarea Alinei Bica din functia de procuror al Parchetului General ca urmare a trimiterii sale in judecata in dosarul despagubirilor pentru un teren supraevaluat.

Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest

Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest in dosarul in care sunt cercetate pentru acordarea unei despagubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat, potrivit anchetatorilor, cu peste 62 de milioane de.

Sefa DIICOT, Alina Bica, trimisa in judecata de DNA

Dosarul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, a fost trimis in judecata, luni. Anuntul a venit de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) care a precizat ca dosarul Alinei Bica a ajuns de la DNA la ei si l-au.

Curtea Suprema verifica daca masura arestarii preventive a fostei sefe DIICOT Alina Bica este legala

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) analizeaza legalitatea masurii arestarii preventive a fostei sefe a DIICOT Alina Bica, dupa ce aceasta a fost trimisa in judecata in stare de arest de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )