Libnet.ro
UNICEF

07:00

IGPR: Peste 100 de persoane, cercetate penal pentru evaziune cu cereale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IGPR: Peste 100 de persoane, cercetate penal pentru evaziune cu cereale

Politia Romana a constatat, in ultima saptamana, 136 de infractiuni in domeniul operatiunilor cu cereale si produse de panificatie fiind date peste 3. 700 de amenzi, iar 104 persoane sunt cercetate penal, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR). continuă pe Ziarul Bursa

Peste 100 de persoane disparute sau date in urmarire au fost depistate de politisti in ultima saptamana

In ultima saptamana, aproape 170 de persoane care erau disparute sau date in urmarire generala au fost depistate, de politistii din cadrul structurilor de investigatii criminale, sub coordonarea Directiei de Investigatii Criminale, din cadrul Politiei Romane.

Peste 100 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea taifunului Haiyan in Filipine. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar.

Procuror al DIICOT Buzau, urmarit penal pentru delapidare

Un procuror al DIICOT Buzau este urmarit penal pentru delapidare, potrivit unor surse judiciare citate de B1 TV. Se pare ca procurorulGeorge Margarit ar fi furat 100. 000 euro de la perchezitii domiciliare.

BCR Banca pentru Locuinte a acordat finantari de peste 100 milioane lei

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) a acordat, pana in prezent, peste 1. 500 de credite, reprezentand finantari de peste 100 milioane lei pentru dezvoltarea domeniului locativ din Romania, potrivit unui comunicat de presa.

Peste 100 de morti in Filipine in urma taifunului Haiyan

Un oficial al aviatiei civile din Filipine a declarat ca a primit un raport ce afirma ca au fost vazute peste 100 de corpuri pe strazile unui oras principal devastat de taifunul Haiyan, potrivit presei internationale.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a autorizat demolarea unei alte cladiri de peste 100 de ani din Bucuresti - str. Anton Pann nr. 29. Imobilul trebuia conservat

O alta cladire de peste 100 de ani din Bucuresti este demolata in acest moment, potrivit Asociatiei Salvati Bucurestiul. Este vorba de un imobil de pe strada Anton Pann nr 29, sector 3 Bucuresti, construit la sfarsitul secolului XIX. Cladirea nu este monument istoric insa face parte din zona protejata Labirint si ar fi trebuit conservata ca atare, avand grad maxim de protectie.

UPC Romania - venituri de peste 100 milioane de dolari

Grupul american Liberty Global, care detine operatorul de cablu UPC, a raportat venituri de peste 100 milioa and 172;ne dolari in Romania in primele noua luni ale anului, in urcare cu circa 7% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului 2012, pe fondul cresterii numarului de contracte cu clientii.

DNA: Sefa Parchetului din Gheorgheni, retinuta pentru 24 de ore, a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei si alimente

Procurorii DNA au retinut-o pentru 24 de ore pe Izabella Majeczki, prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, aceasta fiind acuzata ca a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei, precum si o sacosa cu alimente de la persoane cercetate penal.

VIDEO DNA: Sefa Parchetului din Gheorgheni, retinuta pentru 24 de ore, a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei si alimente

Procurorii DNA au retinut-o pentru 24 de ore pe Izabella Majeczki, prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, aceasta fiind acuzata ca a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei, precum si o sacosa cu alimente de la persoane cercetate penal.

VIDEO Sefa Parchetului din Gheorgheni acuzata ca a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei si alimente, in arest preventiv pentru 29 de zile

Procurorii DNA au retinut-o pentru 24 de ore pe Izabella Majeczki, prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, aceasta fiind acuzata ca a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei, precum si o sacosa cu alimente de la persoane cercetate penal. UPDATE Ora 16:19: Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri arestarea preventiva pentru 29 de zile a Izabellei Majeczki, prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, care a fost retinuta joi de procurorii Directie Nationale Anticoruptie. Decizia poate fi atacata cu recurs la inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2402 seconds )