Libnet.ro
UNICEF

07:00

Peste 100 de persoane disparute sau date in urmarire au fost depistate de politisti in ultima saptamana

Adevărul Adevărul,
Peste 100 de persoane disparute sau date in urmarire au fost depistate de politisti in ultima saptamana

In ultima saptamana, aproape 170 de persoane care erau disparute sau date in urmarire generala au fost depistate, de politistii din cadrul structurilor de investigatii criminale, sub coordonarea Directiei de Investigatii Criminale, din cadrul Politiei Romane. continuă pe Adevărul

Peste 100 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea taifunului Haiyan in Filipine. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar.

IGPR: Peste 100 de persoane, cercetate penal pentru evaziune cu cereale

Politia Romana a constatat, in ultima saptamana, 136 de infractiuni in domeniul operatiunilor cu cereale si produse de panificatie fiind date peste 3. 700 de amenzi, iar 104 persoane sunt cercetate penal, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Peste 100 de morti in Filipine in urma taifunului Haiyan

Un oficial al aviatiei civile din Filipine a declarat ca a primit un raport ce afirma ca au fost vazute peste 100 de corpuri pe strazile unui oras principal devastat de taifunul Haiyan, potrivit presei internationale.

BCR Banca pentru Locuinte a acordat finantari de peste 100 milioane lei

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) a acordat, pana in prezent, peste 1. 500 de credite, reprezentand finantari de peste 100 milioane lei pentru dezvoltarea domeniului locativ din Romania, potrivit unui comunicat de presa.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a autorizat demolarea unei alte cladiri de peste 100 de ani din Bucuresti - str. Anton Pann nr. 29. Imobilul trebuia conservat

O alta cladire de peste 100 de ani din Bucuresti este demolata in acest moment, potrivit Asociatiei Salvati Bucurestiul. Este vorba de un imobil de pe strada Anton Pann nr 29, sector 3 Bucuresti, construit la sfarsitul secolului XIX. Cladirea nu este monument istoric insa face parte din zona protejata Labirint si ar fi trebuit conservata ca atare, avand grad maxim de protectie.

UPC Romania - venituri de peste 100 milioane de dolari

Grupul american Liberty Global, care detine operatorul de cablu UPC, a raportat venituri de peste 100 milioa and 172;ne dolari in Romania in primele noua luni ale anului, in urcare cu circa 7% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului 2012, pe fondul cresterii numarului de contracte cu clientii.

CEL MAI VIOLENT TAIFUN din acest an a lasat in urma peste 100 de morti

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )