Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ilan Shor a fost eliberat din arest la domiciliu. Procurorii vor contesta decizia

Adevărul Adevărul,
Ilan Shor a fost eliberat din arest la domiciliu. Procurorii vor contesta decizia

Omul de afaceri Ilan Shor a fost eliberat din arest la domiciliu. Acesta urmeaz[ s[ fie anchetat sub control judiciar. continuă pe Adevărul

Radu Mazare ar putea fi eliberat din arest preventiv. Decizia magistratilor nu este definitiva

Radu Mazare ar putea fi eliberat din arest preventiv. Magistratii Instantei Supreme au decis ca primarul suspendat al Constantei sa fie judecat in arest la domiciliu. Decizia magistratilor nu este definitiva,.

Avocatul Doru Bostina, eliberat din arest

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, miercuri, eliberarea din arest preventiv a avocatului Doru Catalin Bostina, urmand ca acesta sa fie cercetat de procurori sub control judiciar,.

Ilan Shor vreau un mandat la primaria Orhei

Omul de afaceri Ilan Shor anunta ca incepe lupta pentru postul de primar al orasului Orhei. Shor a fost inregistrat oficial astazi in cursa electorala, figurand pe lista Partidului Ravnopravie. Decizia a fost luata de catre Consiliul Electoral de Circumscriptie Orhei, transmite IPN.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functie de catre prefectul judetului

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu in dosarul in care edilul este cercetat pentru ca ar fi apelat la angajatii Politiei Locale ca sa-si urmareasca fosta iubita, a fost suspendat din functie, vineri, printr-un ordin emis de catre prefectul judetului, Dan Carlan, potrivit Mediafax.

Presedintele CJ Iasi a fost suspendat din functie de catre prefect

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functie, printr-un ordin al prefectului judetului Iasi, emis marti dimineata, transmit surse din presa.

De ce a fost eliberat conditionat George Copos

Gheorghe Copos a fost eliberat conditionat din penitenciar pentru ca a executat fractia de pedeapsa prevazuta in mod obligatoriu de lege, a fost disciplinat, staruitor in munca si a dat dovezi temeinice de indreptare, arata Tribunalul Bucuresti, in motivarea deciziei de punere in libertate, conform Mediafax.

Islamismul ar trebui interzis si toti musulmanii expulzati! Primarul a fost suspendat din partid si internat la nebuni dupa aceste opinii exprimate online

Un primar al unui oras francez a fost suspendat din partidul UMP, al carui lider este fostul presedinte Nikolas Sarkozy, si internat intr-un spital de boli mintale, dupa ce a spus pe o retea de socializare ca.

Riga: O statuie controversata cu Vladimir Putin a fost inlaturata din fata fostului sediu KGB

In urma protestelor ambasadei ruse si a unor amenintari cu repercursiuni, o statuie care parea sa-l infatiseze pe presedintele rus crucificat a fost inlaturata din curtea fostului sediu al serviciului de.

Avocatul Doru Bostina, eliberat din arest. Acesta va fi cercetat sub control judiciar

Avocatul Doru Bostina, va fi cercetat sub control judiciar dupa ce magistratii Curtii Supreme i-au admis contestatia prin care a atacat masura arestului preventiv. Acesta a fost arestat preventiv pe 15 mai, prin decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB), intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost suspendat din functie (VIDEO)

Sefii Prefecturii Iasi au decis azi suspendarea din functie a primarului Gheorghe Nichita, dupa ce au primit documente oficiale cu sentinta data de magistrati de impunere a arestului la domiciliu a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )