Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ilie Nastase coopereaza cu ITF in ancheta privind evenimentele de la Fed Cup

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase coopereaza cu ITF in ancheta privind evenimentele de la Fed Cup

Ilie Nastase a anuntat, joi, prin intermediul unui mesaj transmis pe contul sau de Facebook, ca va coopera pe deplin cu Federatia Internationala de Tenis ITF) in cadrul anchetei al carei obiect il fa. continuă pe Antena3

Ilie Nastase dezvaluie cum va reactiona dupa ce a fost suspendat si anchetat de ITF. Nasty adreseaza si o rugaminte

Capitanul echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a anuntat azi cum va reactiona dupa ce ITF a decis suspendarea si anchetarea sa.

Bomba bombelor: Ilie Nastase va fi in tribune la Roland Garros, desi e interzis! Cum ii sfideazaNasty pe contestatari

Suspendat de ITF dupa meciul de FedCup cu Marea Britaniei si interzis al Wimbledon si la Roland Garros, Ilie Nastase va fi prezent totusi la Paris cu ocazia turneului de Grand Slam.

Ion Tiriac, despre declaratiile lui Ilie Nastase privind copilul nenascut al Serenei Williams: Din cand in cand o mai ia pe aratura, dar aici nu a facut absolut nimic iesit din normal

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac i-a luat apararea lui Ilie Nastase, ca urmare a controversei starnite de declaratiile privind copilul nenascut al jucatoarei americane Serena Williams. in acest context, el precizat ca o mai ia pe aratura, dar ca afirmatiile nu au avut o tenta rasista.

Ion Tiriac, dupa ce a fost criticat de WTA: Ilie Nastase e Ilie Nastase, din cand in cand o ia pe aratura. E insa omul care a slujit tenisul timp de peste 50 de ani

Criticat de presedintele WTA n. r. Steve Simon) pentru ca l-a adus pe Ilie Nastase la festivitatea de premiere care a avut loc dupa finala de la Madrid dintre Simona Halep si Kristina Mladenovic, Ion Tiriac patronul competitiei de la Caja Magica) a discutat pe marginea acestui subiect. Ilie Nastase e Ilie Nastase, din cand in cand o ia pe aratura. E insa omul care a slujit tenisul timp de peste 50 de ani. E o personalitate enorma.

Ion Tiriac il apara pe Ilie Nastase. Din cand in cand o mai ia pe aratura

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac sustine in continuare nevinovatia lui Ilie Nastase, el precizand ca acesta o mai ia pe aratura, dar in niciun caz fraza rostita in.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Trump spera ca ancheta privind Rusia se va incheia rapid: Fostul director FBI, Robert Mueller, numit procuror special in cazul acestei investigatii

Presedintele american, Donald Trump si-a exprimat miercuri speranta si dorinta ca ancheta privind Rusia se va incheia rapid, in urma numirii unui procuror special. Adjunctul procuror general al Statelor.

Scandal in jurul Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009. De ce au fost ocoliti de la audieri Kovesi si Oprea

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 ii ocoleste, in prima saptamana de audieri, chiar pe protagonistii episodului despre care a vorbit Dan Andronic, respectiv cina de la Gabriel Oprea di.

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se intruneste miercuri, de la ora 12.00, in prima sedinta

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se intruneste miercuri, de la ora 12. 00, in prima sedinta de la constituire, urmand ca membrii comisiei sa stabileasca chestiuni organizatorice, a precizat, pentru News. ro, deputatul PSD Eugen Nicolicea, membru al comisiei.

Trump critica numirea unui procuror special pentru ancheta privind Rusia

Presedintele american Donald Trump a criticat joi, pe Twitter, numirea unui procuror special pentru ancheta federal privind posibila implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )