Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ilie Nastase o critica dur pe Simona Halep, dupa ce aceasta a renuntat sa joace pentru Romania la FED Cup

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase o critica dur pe Simona Halep, dupa ce aceasta a renuntat sa joace pentru Romania la FED Cup

Decizia Simonei Halep de a nu juca pentru Romania in meciul de FED Cup, contra Canadei, n-a fost privita cu ochi buni si de Ilie Nastase. continuă pe Adevărul

CTP il face praf pe Ilie Nastase dupa ce acesta a criticat-o pe Simona Halep: in plina glorie, el a cerut o vila si i s-a dat

Decizia Simonei Halep de a nu juca pentru Romania in meciul de FED Cup, contra Canadei, a starnit o reactie critica din partea lui Ilie Nastase.

Simona Halep dupa meciul cu Serena Williams: Am plecat de pe teren multumita

Chiar daca a pierdut semifinala cu Serena Williams disputata la Miami Open, Simona Halep a iesit cu fruntea sus din competitie si cu sentimentul de a fi obtinut o performanta notabila dupa un meci in care a luptat pana la ultima minge.

Ilie Nastase se impiedica in fileul Simonei Halep

Tot vad in presa titluri cum ca Ilie Nasase e fooooarte suparat pe Simona Halep. Dar nu suparat, ci furios, dezamagit si nemultumit. Nu are limba romana cuvinte suficient de dure ca sa exprime ce simte Marele, Inegalabilul, Intangibilul Ilie Nastase. De ce? Pentru ca nu participa Simona la Fed Cup ca sa reprezinte Romania.

Ilie Nastase: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania

Ilie Nastase a criticat decizia Simonei Halep, numarul 3 mondial, de a nu participa la urmatorul meci de Fed Cup al Romaniei, care va fi disputat impotriva Canadei. Fostul lider ATP spune ca el ar fi evoluat pentru tara lui daca juca in Cupa Davis.

CTP, replica dura dupa atacul lui Nastase: Ilie a amenintat ca ramane in strainatate si nu mai joaca pentru Romania, daca nu i se da o vila. Si i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic. Romania e datoare fata de ea

Ilie Nastase a cristicat-o dur pe Simona Halep dupa ce tenismena a anuntat oficial ca nu va juca pentru Romania in partida din Fed Cup impotriva Canadei. Fostul tenismen considera ca Halep nu are o atitudine.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, iar la Miami a ajuns pana in semifinale, Simona Halep a hotarat sa ia o pauza si sa nu participe la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada. Decizia numarului trei mondial a fost criticata de Ilie Nastase. De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea, a precizat Nasty.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. De ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep pentru decizia luata de a participa la turneul de la Stuttgart in detrimentul meciurilor de calificare de la Fed Cup, nformeaza Ziarulring. ro. N-as vrea sa comentez mai multe,.

Ilie Nastase se ia de Simona Halep: Nu e normal ce face. De ce nu joaca pentru Romania?

Primul lider al clasamentului mondial ATP, Ilie Nastase, nu este de acord cu decizia pe care Simona Halep a luat-o cu privire la participarea alaturi de echipa Romaniei la meciul de Fed Cup cu Canada.

Simona Halep, criticata si de Alin Petrache. Ce i-a transmis presedintele COSR

Simona Halep a atras asupra sa noi critici, dupa ce a ales sa nu participe la meciul de Fed Cup dintre Romania si Canada. Dupa Ilie Nastase, numarul 3 mondial a fost criticata si de Alin Petrache, presedintele COSR.

Presa internationala, despre Simona Halep: Poate deveni marea rivala a Serenei Williams

Presa internationala a notat, vineri, dupa ce Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele Miami Open, ca meciul dintre cele doua a fost epic, un test dur pentru americanca, si ca multi gandesc acum ca sportiva romana poate deveni marea rivala a liderului WTA. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )