Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ilie Nastase se impiedica in fileul Simonei Halep

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase se impiedica in fileul Simonei Halep

Tot vad in presa titluri cum ca Ilie Nasase e fooooarte suparat pe Simona Halep. Dar nu suparat, ci furios, dezamagit si nemultumit. Nu are limba romana cuvinte suficient de dure ca sa exprime ce simte Marele, Inegalabilul, Intangibilul Ilie Nastase. De ce? Pentru ca nu participa Simona la Fed Cup ca sa reprezinte Romania. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania

Ilie Nastase a criticat decizia Simonei Halep, numarul 3 mondial, de a nu participa la urmatorul meci de Fed Cup al Romaniei, care va fi disputat impotriva Canadei. Fostul lider ATP spune ca el ar fi evoluat pentru tara lui daca juca in Cupa Davis.

Ilie Nastase o critica dur pe Simona Halep, dupa ce aceasta a renuntat sa joace pentru Romania la FED Cup

Decizia Simonei Halep de a nu juca pentru Romania in meciul de FED Cup, contra Canadei, n-a fost privita cu ochi buni si de Ilie Nastase.

CTP il face praf pe Ilie Nastase dupa ce acesta a criticat-o pe Simona Halep: in plina glorie, el a cerut o vila si i s-a dat

Decizia Simonei Halep de a nu juca pentru Romania in meciul de FED Cup, contra Canadei, a starnit o reactie critica din partea lui Ilie Nastase.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. De ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep pentru decizia luata de a participa la turneul de la Stuttgart in detrimentul meciurilor de calificare de la Fed Cup, nformeaza Ziarulring. ro. N-as vrea sa comentez mai multe,.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, iar la Miami a ajuns pana in semifinale, Simona Halep a hotarat sa ia o pauza si sa nu participe la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada. Decizia numarului trei mondial a fost criticata de Ilie Nastase. De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea, a precizat Nasty.

Ilie Nastase se ia de Simona Halep: Nu e normal ce face. De ce nu joaca pentru Romania?

Primul lider al clasamentului mondial ATP, Ilie Nastase, nu este de acord cu decizia pe care Simona Halep a luat-o cu privire la participarea alaturi de echipa Romaniei la meciul de Fed Cup cu Canada.

Serena Williams: Sunt unul dintre fanii Simonei Halep/ Jocul ei a fost extraordinar

Jucatoarea Serena Williams, locul 1 WTA, a laudat evolutiile Simonei Halep, locul 3 WTA, si a afirmat ca este fanul romancei, pentru modul in care lupta si pentru atitudinea pe care o are pe teren, informeaza site-ul WTA, citat de Mediafax. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

S-a stabilit inlocuitoarea Simonei Halep in echipa de FED Cup a Romaniei

Simona Halep si Monica Niculescu au anuntat ca vor lipsi din echipa Romaniei in barajul din Canada pentru Grupa Mondiala I a Fed Cup, unmeci care ne poate aduce, dupa peste 20 de ani, intre primele 8 echipe ale lumii.

VIDEO Meciul anului in tenis: Loviturile fantastice ale Simonei Halep si Serenei Williams

Miami 2015 s-a incheiat pentru Simona Halep, cap de serie numarul 3, in faza semifinalelor, insa romanca a reusit, impreuna cu Serena Williams, sa faca cel mai spectaculos meci al anului 2015.

Presa internationala, despre meciul Simonei Halep: Romanca poate deveni marea rivala a liderului WTA

Presa Internationala a scris, vineri, dupa meciul dintre Simona Halep si Serena Williams, de la Miami Open, ca romanca poate deveni marea rivala a liderului WTA, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )