Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase, liber sa urmareasca Roland Garros din tribune

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, liber sa urmareasca Roland Garros din tribune

Ilie Nastase a fost suspendat de ITF dupaincidentele care au avut loc la meciul de FED Cup jucat la Constanta intre Romania si Marea Britanie, dar va putea urmariRoland Garrosin. continuă pe Antena3

Simona Halep, principala favorita la Roland Garros. Turneul se poate viziona cu streaming live

Simona Halep a fost desemnata astazi favorita numarul 1 de a castiga turneul de tenis de la Roland Garros din acest an.

Ce a spus Ilie Nastase atunci cand a fost intrebat daca Simona Halep se poate impune in acest an la Roland Garros: Problema este ca...

Ilie Nastase a sustinut o conferinta de presa cu ocazia lansarii turneului Tennis Europe Junior Tour U-14, care va avea loc in perioada 22-28 mai, la Centrul National de Tenis.

PREZENTARE Roland Garros - Parisul, arta si tenisul: Simona Halep, ar putea fi anul tau - Reuseste Rafael Nadal la decima?

Dupa ce a impresionat in ultima parte a sezonului de zgura trofeu la Madrid, finala la Roma), Simona Halep are toate motivele sa spere la castigarea primului Grand Slam din cariera la Paris are insa nevoie si o recuperare perfecta la glezna accidentata). Cred ca pentru a castiga Roland Garros-ul ea are nevoie sa joace fiecare meci, fiecare game, fiecare punct ca si cand ar fi deja in finala. Fiecare meci este de fapt unul impotriva ta - Mats Wilander, despre Simona Halep. La masculin, Rafael Nadal pare sa fie in pole-position pentru un nou succes ar fi al zecelea - record absolut), mai ales dupa forma aratata in ultima perioada pe suprafata favorita. Ramane de vazut ce parere vor avea insa si Novak Djokovic, Andy Murray, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori, Dominic Thiem sau Alexander Zverev. Marile absente de la Roland Garros: Roger Federer si Serena Williams. Intra in material pentru a vedea o prezentare a turneului de la Roland Garros.

Mats Wilander, inainte de startul Roland Garros-ului: Odata ce va reusi sa castige un Grand Slam, sunt sigur ca Simona Halep va castiga mai multe

Au mai ramas putine zile pana la startul Roland Garros-ului 28 mai - 11 iunie 2017), competitie de Grand Slam unde Simona Halep este vazuta de specialisti drept una din marile favorite. Mats Wilander expert Eurosport si fost mare campion - castigator a sapte Grand Slam-uri de-a lungul carierei) a precizat intr-un interviu care sunt sansele Simonei sa ridice trofeul pe Philippe Chatrier si ce ii lipseste pentru a face pasul spre cucerirea unor competitii precum Roland Garros-ul, Wimbledon-ul, US Open-ul sau Australian Open.

Halep INCERTA pentru Roland Garros! Sportiva face ultimele teste medicale inainte de Grand Slam

Haleps-a accidentat la glezna dreapta, in timpul finalei de la Roma disputata cuElina Svitolina, astfel ca participarea sa la al doilea Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros este pentru.

Marius Copil se califica dramatic pe tabloul principal la Roland Garros

Marius Copil, singurul jucator roman clasat in prima suta mondiala, s-a calificat, vineri, in premiera, pe tabloul principal de la Roland Garros.

Roland Garros 2017. Marius Copil a urcat si el pe tabloul principal, dupa un meci dramatic in calificari

Romania are sase jucatoare pe tabloul principal de la Roland Garros, dar acolo a reusit sa ajunga si Marius Copil, in competitia masculina.

Roland Garros: Marius Copil a ajuns pe tabloul principal

Marius Copil, locul 93 ATP, s-a calificat pentru prima data in cariera pe tabloul principal la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Misiune dificila pentru Djokovic in primul tur la Roland Garros

Novak Djokovic, detinatorul titlului de la Roland Garros, va incepe cursa de aparare a trofeului in fata spaniolului Marcel Granollers, un zgurist prin excelenta.

Roland Garros 2017. Jucatoarele noastre si-au aflat adversarele din primul tur. Cum arata tabloul complet al competitiei

Astazi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din primul tur al turneului de la Grand Slam de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2412 seconds )