Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ilie Sarbu: Pe Basescu il reanima consilierii cu tarii

Antena3 Antena3,
Ilie Sarbu: Pe Basescu il reanima consilierii cu tarii

Senatorul PSD Ilie Sarbu a comentat, miercuri, declaratiile presedintelui legate de mutarea biroului premierului la MApN, social-democratul spunand: Dansul cand tremura dimineata cand intra in birou, de-abia. continuă pe Antena3

Ilie Sarbu: Basescu are nevoie de tratament psihiatric

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu a afirma, intr-un comunicat, ca presedintele Traian Basescu are nevoie de tratament psihiatric, pentru ca sufera de psihoza paranoida, exorcizarea fiind ultima solutie care l-ar mai putea face sa devina om.

Ilie Sarbu: Basescu tremura dimineata, il reanima consilierii cu diverse tarii; sa mearga la medic

Senatorul PSD Ilie Sarbu a comentat, miercuri, declaratiile sefului statului legate de mutarea biroului premierului la MApN, social-democratul spunand: Dansul cand tremura dimineata cand intra in birou, de-abia il tin consilierii si-l reanima cu diverse tarii . ) ar trebui sa mearga la medic.

Ilie Sarbu: Victor Ponta va trebui sa candideze la prezidentiale daca nu gasim alta formula

Senatorul PSD Ilie Sarbu considera ca premierul Victor Ponta va trebui sa candideze la presedintie anul acesta daca PSD nu gaseste o alta formula. Premierul a spus-o ca nu si-a dorit lucrul asta si.

Ilie Sarbu: Victor Ponta va trebui sa candideze la Presedintie, daca nu gasim alta formula

Premierul Victor Ponta va trebui sa candideze la Presedintie anul acesta, daca PSD nu gaseste o alta formula, declara la RFI liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu. El precizeaza ca decizia privind candidatul partidului va fi luata dupa alegerile europarlamentare. Ilie Sarbu spune ca PSD va decide dupa 25 mai cine va fi candidatul la Presedintie.

Sase luni de inchisoare pentru senatorul PSD Sorin Lazar

Senatorul PSD Sorin Lazar a fost condamnat de instanta suprema la sase luni de inchisoare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, pentru ca si-a angajat fiul la cabinetul parlamentar, potrivit Mediafax.

Basescu: Ilie Sarbu a fost un soi de samsar de terenuri. Nu stiu daca a facut ceva ilegal

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca socrul premierului a fost un soi samsar de terenuri in judetul Timis. Seful statului a precizat, in legatura cu achizitionarea terenului de la Nana, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )