Libnet.ro
UNICEF

21:00

Imagini care nu ar fi trebuit sa apara in presa. Migrantii din Ungaria, hraniti precum animalele

Antena3 Antena3,
Imagini care nu ar fi trebuit sa apara in presa. Migrantii din Ungaria, hraniti precum animalele

Un material video filmat pe ascuns in interiorul celei mai mare tabere de migranti din Ungaria arata conditiile inumane in care sunt distribuite alimentele. Oamenii se calcau in picioare pentru a primi. continuă pe Antena3

VIDEO O angajata a unui post de televiziune din Ungaria, concediata dupa ce apare in imagini filmate lovind refugiati

O femeie angajata cameraman de la un post de televiziune din Ungaria a fost concediata marti dupa difuzarea unor imagini in care apare lovind refugiati, inclusiv copii, care fugeau de politie. Incidentul a avut loc in timpul tulburarilor recente de la Roszke, in sudul Ungariei, unde sute de refugiati au rupt cordonul politiei, la centrul de primire din apropierea frontierei cu Serbia. Femeia poate fi observata in imagini imbrancind un barbat care fugea tinand in brate un copil si lovind cu piciorul alt copil care fugea, in doua incidente separate.

VIDEO. Filmare, realizata pe ascuns, dezvaluie modul REVOLTATOR in care sunt tratati refugiatii din Ungaria

O inregistrare cu camera ascunsa din interiorul celui mai mare centru de migranti din Ungaria, la frontiera cu Serbia, arata cum politistii arunca sandvisuri unui grup de circa 150 de imigranti, relateaza Agerpres.

Procurorii din Ungaria lanseaza o ancheta in cazul jurnalistei care a atacat imigranti

Jurnalista TV care a fost filmata in timp ce lovea imigranti, va fi anchetata de procurorii din Ungaria.

Impresionant. El este sirianul agresat de jurnalista din Ungaria

Jurnalistii au reusit sa-l identifice pe refugiatul sirian, caruia o jurnalista din Ungaria i-a pus piedica, in timp ce fugea de politia din Ungaria, barbatul impedicandu-se si cazand cu tot cu baietelul.

VIDEO O inregistrare arata conditiile inumane in care sunt hraniti refugiatii in tabara de la Roszke, in Ungaria

O inregistrare video filmata in interiorul celei mai mari tabere de primire a migrantilor din Ungaria, in apropiere de granita cu Serbia, arata conditiile inumane, potrivit ONG-istilor, in care este distribuita hrana, scrie AFP.

Cameramana din Ungaria filmata in timp ce lovea migranti isi cere scuze: Am intrat in panica. Nu merit vanatoarea de vrajitoare, calomniile si amenintarile cu moartea

Cameramana televiziunii ungare care apare intr-o inregistrare video in timp ce loveste si pune piedica unor migranti la granita cu Serbia si-a cerut scuze si afirma ca a intrat in panica, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )