Libnet.ro
UNICEF

17:00

Imagini incredibile la Arad. O ploaie torentiala a blocat o parte din oras

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile la Arad. O ploaie torentiala a blocat o parte din oras

Imagini incredibile la Arad dupa o ploaie torentiala de cateva minute. Tramvaiele si autobuzele nu au mai circulat si au ramas la capat de linie. De vina este canalizare care nu face fata nici la. continuă pe Antena3

Aradul e sub ape, dupa o ploaie torentiala. Canalizarea nu a mai facut fata

Imagini incredibile la Arad dupa furtuna care a lovit orasul. Apa depaseste in anumite zone inundate 1 metru inaltime, iar oamenii se deplaseaza cu greu prin oras. Transportul in comun este blocat, iar.

Ploaie torentiala la Timisoara. Mall-ul, strazile, spitalul si zeci de case, inundate

O ploaie torentiala de o ora a facut ravagii in Timisoara. Mai multe strazi au fost inundate complet, iar circulatia a fost blocata dupa ce soferii s-au trezit cu masinile acoperite de ape. Apa a inundat si.

Mall inundat dupa o ploaie torentiala

Un mall din Timisoara a fost inundat dupa ce a plouat torential timp de mai bine de o ora. Atat parterul centrului comercial, cat si parcarea subterana s-au umplut de apa. in imagini se vede cum clientii merg.

Imagini incredibile! Localitate intreaga inghitita de o alunecare de pamant

O localitate intrega din sud-vestul Chinei a fost acoperita de noroi si stanci in urma unei alunecari de teren. Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata si alti 12 sunt dati disparuti, anunta.

Faze Tari: Cum a ajuns o femeie data disparuta sa faca parte din echipa care o cauta; A cheltuit 30.000 de dolari sa-si salveze de la moarte motanul adoptat din Romania; A fotografiat o fantoma la groapa sinucigasilor

Mii de americani s-au strans la Gradina Botanica din Denver pentru a vedea floarea-cadavru: Miroase ca un animal mort. O asa numita floare-cadavru. Au inchis copilul in seif ca sa se pozeze la cascada. Mare e gradina lui Dumnezeu! Un cuplu din Brooklyn, New York, a plecat miercuri in vacanta.

Angela Merkel ia masuri in privinta valului de refugiati: Joi se va intalni cu liderii statelor de unde provin o parte din imigrantii clandestini cu scopul de a afla motivele pentru care parasesc tarile respective

Din cauza tensiunilor provocate in Germania de cresterea numarului de refugiati, cancelarul Angela Merkel e hotarata sa ia masuri. Sefa guvernului de la Berlin se va deplasa marti intr-o suburbie a orasului i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )