Libnet.ro
UNICEF

15:30

Imagini incredibile! Ce se intampla la cea mai bine pazita granita din lume

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile! Ce se intampla la cea mai bine pazita granita din lume

Frontiera care desparte Statele Unite de Mexic este considerata de prea mult timp un subiect sensibil pentru americani, avand in vedere afluxul urias de imigranti din zona. Cu toate acestea, peste zidul care despar. continuă pe Antena3

Imagini incredibile! Ce se intampla la cea mai bine pazita granita din lume

Frontiera care desparte Statele Unite de Mexic este considerata de prea mult timp un subiect sensibil pentru americani, avand in vedere afluxul urias de imigranti din zona. Cu toate acestea, peste zidul care despar.

Cat castiga cea mai bine platita actrita din lume

Actrita Jennifer Lawrence, cunoscuta din seria Hunger Games, este cea mai bine platita actrita la nivel mondial in acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Eroina din seria Hunger Games, cea mai bine platita actrita din lume

Actrita Jennifer Lawrence, cunoscuta din seria Hunger Games, este cea mai bine platita actrita la nivel mondial in acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari, potrivit estimarilor revistei Forbes,.

Imagini incredibile la Arad. O ploaie torentiala a blocat o parte din oras

Imagini incredibile la Arad dupa o ploaie torentiala de cateva minute. Tramvaiele si autobuzele nu au mai circulat si au ramas la capat de linie. De vina este canalizare care nu face fata nici la.

Clasamentul ATP: Roger Federer a urcat pe locul 2 - Marius Copil, cel mai bine clasat roman (locul 184)

Roger Federer a urcat pe locul doi in clasamentul ATP, dupa ce a castigat turneul Masters de la Cincinnati. Lider se mentine Novak Djokovic, in timp ce Andy Murray a cazut o pozitie, pana pe trei. Marius Copil este cel mai bine clasat roman, pe pozitia 184.

Alina Gorghiu: Ideea anticipatelor mie nu mi-a iesit din minte, in continuare cred ca ar fi cea mai buna varianta, cea mai sanatoasa

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, ca sustine in continuare ideea organizarii de alegeri anticipate si ca este de parere ca, in actuala situatie politica, aceasta este cea mai buna.

Alina Gorghiu: Anticipatele, varianta cea mai sanatoasa pentru Romania

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca sustine in continuare ca alegerile anticipate ar fi varianta cea mai sanatoasa pentru Romania, dar este greu de realizat.

Cea mai buna politista din lume, la Editie Speciala. Tot ceea ce avem cu adevarat valoros este viata

Cea mai buna politista din lume de anul acesta este o romanca. Raluca Domuta, comisar sef in Politia Romana, a primit titlul pentru modul in care si-a facut meseria in timpul misiunii de cautare si.

Radu Craciun, BCR: Corectia pietelor bursiere ar fi trebuit sa aiba loc de mult timp. Maximele istorice atinse de bursele americane, europene, asiatice nu aveau nici cea mai mica legatura cu perspectivele economice

Corectia pietelor bursiere ar fi trebuit sa aiba loc de mai mult timp deja. Maximele istorice atinse de bursele americane, europene, asiatice nu aveau nici cea mai mica legatura cu perspectivele economice mai degraba modeste ale economiilor din zonele mentionate. Ele nu faceau decat sa reflecte oceanul de lichiditate in exces pe care au creat-o bancile centrale, bani care in loc sa mearga spre investitii de capital au migrat spre investii in active financiare.

Cea mai noua inventie in materie de imprumuturi rapide. Credite de pana la 15.000 de lei, doar cu buletinul, in 60 de minute

Creditomatul este cea mai noua inventie in materie de imprumuturi rapide. Dispozitivul, care seamana cu un bancomat, este de fapt o masinarie care scaneaza buletinul si completeaza automat actele pentru un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )