Libnet.ro
UNICEF

08:00

Imagini socante pe plaja din Mamaia! L-au pus in mijloc si i-au dat foc

Antena3 Antena3,
Imagini socante pe plaja din Mamaia! L-au pus in mijloc si i-au dat foc

O familie de tigani venita pe litoral, in zona unui camping din statiunea Mamaia, i-a socat pe turisti. Tiganii au cumparat un porc pe care l-au sacrificat si apoi pregatit asa cum cere tradiatia. continuă pe Antena3

Pomana porcului pe litoralul romanesc. O familie de romi a SACRIFICAT animalul pe PLAJA din Mamaia in vazul turistilor (VIDEO)

Imagini socante pe plaja din Mamaia, acolo unde o familie de romi a taiat un porc. Acestia nu s-au gandit ca pe canicula ar fi trebuit sa consume hrana usoara si au cumparat un porc pe care l-au.

Imagini socante in Palestina! Politistii de frontiera il trantesc fara mila pe un barbat aflat in scaun cu rotile pentru a elibera strada (VIDEO)

Imagini socante despre activitatea politiei de frontiera din Palestina au iesit la iveala. Mai exact, o inregistrare video ii arata pe acestia in timp ce imping fara mila un barbat.

Te urasc, porcule! Imagini SOCANTE cu un refugiat sirian, batut cu salbaticie de un sofer de autobuz (VIDEO)

Un sofer de autobuz din Suedia a fost surprins in timp ce a agresat fizic si verbal refugiat sirian. Incidentul a fost filmat de un martor. intr-un interviu, barbatul a sustinut ca voia sa urce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )