Libnet.ro
UNICEF

16:00

Imagini terifiante cu viiturile din judetul Valcea: Case din Vladesti, luate de ape (VIDEO)

B1 B1,
Imagini terifiante cu viiturile din judetul Valcea: Case din Vladesti, luate de ape (VIDEO)

Valcea este unul dintre judetele grav afectate de inundatiile din ultimele zile. Doi barbati au murit dupa ce au fost luati de ape, in timp ce zeci de case au fost distruse in totalitate. Un utilizator YouTube a. continuă pe B1

FOTO Inundatii: Dezastrul din judetul Valcea

Case scufundate in pamant, masini esuate in balti, pe strada, nameti de noroi peste sosele - acestea sunt imaginile dezastrului postate pe Facebook de trei valceni, in urma inundatiilor din ultimele zile care au afectat localitati intregi din judetul Valcea. HotNews va prezinta fotografii uluitoare din localitatile Baile Olanesti si Vladesti si de pe Valea Lotrului, postate pe Facebook de jurnalistul Liviu Popescu si de valcenii Gicu Deaconeasa si Ion Niculi.

Mii de oameni se tem de furia apelor. Dragnea: Orasul Brezoi din judetul Valcea este inconjurat de ape. Viitura este de neoprit

Orasul Brezoi din judetul Valcea este inconjurat de ape si se ia in calcul interventia armatei in aceasta zona. Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca viitura este imposibil de oprit, iar autoritatile nu pot.

FOTO VIDEO Viitura a facut ravagii in judetul Valcea. Zeci de oameni au fost salvati din calea apelor cu elicopterele

Inundatiile au facut ravagii in judetul Valcea, printre cele mai afectate zone fiind catunul Atarnati din comuna Vaideeni, unde locuiesc 700 de oameni. Pentru ca mai multi localnici au ramas izolati pe o insula, in mijlocul raului Luncavat, autoritatile au intervenit cu elicopterele. in zona calamitata au fost prezenti astazi vicepremierul Gabriel Oprea si ministrul Mircea Dusa.

Un barbat a fost luat de viitura, in judetul Valcea

Un barbat in varsta a fost luat de viitura, in judetul Valcea, conform B1 TV.

Armata cu munca, satenii cu barul: Cum a decurs operatiunea de salvare a gospodariilor din Vaideeni, Valcea (VIDEO)

Problemele cele mai importante se discuta la bar. Acolo nu a fost loc sa arunci un ac joi, in localitatea Vaideeni, judetul Valcea, greu incercata de inundatii. Satenii s-au retras in asteptarea ajutoarelor.

Circulatie blocata pe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren. in judetul Valcea, circulatia este in continuare intrerupta.

Circulatia rutiera este blocata pe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Circulatia a fost blocata pe mai multe drumuri nationale din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera esta intrerupta pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat miercuri Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Doi morti dupa inundatiile care au lovit judetul Valcea. Rudele uneia dintre victime se plang ca interventia autoritatilor a lasat de dorit

Unul dintre barbati, un batran de 71 de ani din comuna Stroesti, a fost dat disparut in urma cu patru zile. Acesta a fost gasit in aceasta dimineata, in albia raului Cerna, la sapte kilometri distanta, in localitatea vecina.

in Valcea, localitatea Vaideeni, maturata de viitura. Oamenii, salvati cu elicopterul de furia apelor

Localitatea Vaideeni a fost cea mai afectata din judetul Valcea. Zeci de oameni au fost evacuati din calea apelor, iar cei care s-au impotrivit au primit ajutoare cu un elicopter. DN7A Ramnicu Valcea - Brezoi -.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )