Libnet.ro
UNICEF

18:30

Circulatie blocata pe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

B1 B1,
Circulatie blocata pe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren. in judetul Valcea, circulatia este in continuare intrerupta. continuă pe B1

Circulatia rutiera este blocata pe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Circulatia a fost blocata pe mai multe drumuri nationale din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera esta intrerupta pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat miercuri Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Drumuri blocate de INUNDATII in judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat miercuri Centrul Infotrafic din Politia Romana,.

Hidrologii au emis un nou cod rosu de inundatii pentru rauri din judetele Olt, Teleorman, Arges, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Valcea

Hidrologii au emis miercuri un nou cod rosu de inundatii pentru rauri din judetele Olt, Teleorman, Arges, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Valcea, valabil in intervalul 30. 2014 ora 14:00 01. 2014 ora.

Peisaj APOCALIPTIC lasat in urma de CODUL ROSU de inundatii. Viitura se indreapta spre Teleorman, iar hidrologii au prelugit alerta

UPDATE: Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges,din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat miercuri Centrul Infotrafic din Politia.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara din cauza unor accidente, alunecari de teren sau lucrari in trafic

Circulatia pe mai multe drumuri din tara este intrerupta sau se circula cu restrictii de viteza din cauza unor accidente rutiere, alunecari de teren sau lucrari la carosabil.

FOTO Inundatii: Dezastrul din judetul Valcea

Case scufundate in pamant, masini esuate in balti, pe strada, nameti de noroi peste sosele - acestea sunt imaginile dezastrului postate pe Facebook de trei valceni, in urma inundatiilor din ultimele zile care au afectat localitati intregi din judetul Valcea. HotNews va prezinta fotografii uluitoare din localitatile Baile Olanesti si Vladesti si de pe Valea Lotrului, postate pe Facebook de jurnalistul Liviu Popescu si de valcenii Gicu Deaconeasa si Ion Niculi.

Mii de oameni se tem de furia apelor. Dragnea: Orasul Brezoi din judetul Valcea este inconjurat de ape. Viitura este de neoprit

Orasul Brezoi din judetul Valcea este inconjurat de ape si se ia in calcul interventia armatei in aceasta zona. Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca viitura este imposibil de oprit, iar autoritatile nu pot.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )