Libnet.ro
UNICEF

20:00

Drumuri blocate de INUNDATII in judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Antena3 Antena3,
Drumuri blocate de INUNDATII in judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat miercuri Centrul Infotrafic din Politia Romana,. continuă pe Antena3

Circulatia a fost blocata pe mai multe drumuri nationale din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera esta intrerupta pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat miercuri Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Circulatie blocata pe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren. in judetul Valcea, circulatia este in continuare intrerupta.

Circulatia rutiera este blocata pe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Peisaj APOCALIPTIC lasat in urma de CODUL ROSU de inundatii. Viitura se indreapta spre Teleorman, iar hidrologii au prelugit alerta

UPDATE: Circulatia rutiera este blocata pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges,din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat miercuri Centrul Infotrafic din Politia.

UPDATE. VIDEO - COD ROSU de inundatii in Olt, Teleorman si Arges, pana joi dimineata. Debite istorice in bazinul superior al Oltului. Drumuri blocate de aluviuni. Ponta, in zonele inundate din Gorj

Codul rosu de inundatii a fost extins pe raurile Vedea si Cotmeana, in judetele Olt, Teleorman si Arges, hidrologii stabilind ca avertizarea este valabila pana joi dimineata la ora 08. Precipitatiile din ultimele doua zile au depasit 100-180 de litri pe metru patrat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )