Libnet.ro
UNICEF

09:30

Imocredit IFN listeaza obligatiuni de 15 milioane lei la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Imocredit IFN listeaza obligatiuni de 15 milioane lei la BVB

O emisiune de obligatiuni de 15 milioane lei 3,4 milioane euro) emise de Imocredit IFN intra, miercuri, 3 iunie 2015, la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 28 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 28 milioane lei 6,5 milioane euro).

CEC Bank a incheiat anul 2014 cu profit brut de 13,8 milioane lei

In anul 2014, CEC Bank a inregistrat un profit brut de 13,8 milioane lei, in conditiile in care datele preliminare la nivelul sistemului bancar releva o pierdere estimata de cca. 4,4 miliarde lei, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

Romgaz a semnat cu GDF Suez un contract de 44,4 milioane lei pentru inmagazinarea gazelor

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SNG) a semnat un contract in valoare de 44,44 milioane de lei cu GDF Suez Energy Romania, pentru inmagazinarea subterana a gazelor naturale, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Transport in comun cu hidrobuze pe canalul Bega. Primaria Timisoarei da 11 milioane de lei pentru sapte vaporetto

Primaria din Timisoara vrea sa achizitioneze sapte hidrobuze vaporetto) pentru transportul de agreement si transportul in comun pe canalul Bega si a lansat in urma cu trei zile o licitatie publica in valoare de peste 11 milioane de lei. Potrivit caietului de sarcini, hidrobuzele vor avea o lungime maxima de 20 de metri si vor cicula cu o viteza de 15-25 km/h pe Bega. Edilul Nicolae Robu spune ca, pe langa agreement, cele sapte vaporetto vor fi folosite si la transportul in comun pe axa est-vest, avand in plan un traseu cu noua statii.

Muftiatul Cultului Musulman a primit de la Guvern, pentru 49 de ani, un teren in valoare de 17,2 milioane de lei, pentru un complex de cladiri

Muftiatul Cultului Musulman din Romania a primit de la Guvern in folosinta gratuita pentru 49 de ani un teren in suprafata de aproape 11. 300 metri patrati si cu o valoare de inventar de 17,2 milioane de lei, pentru construirea unui complex de cladiri de interes public.

Romgaz a semnat un contract de 44 de milioane lei cu GdF SUEZ pentru inmagazinarea gazelor

Producatorul national de gaze naturale Romgaz a semnat un contract de inmagazinare subterana a gazelor naturale cu GDF Suez Energy Romania, valoarea acordului fiind de 44,4 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )