Libnet.ro
UNICEF

09:00

Lichiditate de aproximativ 28 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 28 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 28 milioane lei 6,5 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Imocredit IFN listeaza obligatiuni de 15 milioane lei la BVB

O emisiune de obligatiuni de 15 milioane lei 3,4 milioane euro) emise de Imocredit IFN intra, miercuri, 3 iunie 2015, la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

CEC Bank a incheiat anul 2014 cu profit brut de 13,8 milioane lei

In anul 2014, CEC Bank a inregistrat un profit brut de 13,8 milioane lei, in conditiile in care datele preliminare la nivelul sistemului bancar releva o pierdere estimata de cca. 4,4 miliarde lei, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

Romgaz a semnat cu GDF Suez un contract de 44,4 milioane lei pentru inmagazinarea gazelor

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SNG) a semnat un contract in valoare de 44,44 milioane de lei cu GDF Suez Energy Romania, pentru inmagazinarea subterana a gazelor naturale, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romgaz a semnat un contract de 44 de milioane lei cu GdF SUEZ pentru inmagazinarea gazelor

Producatorul national de gaze naturale Romgaz a semnat un contract de inmagazinare subterana a gazelor naturale cu GDF Suez Energy Romania, valoarea acordului fiind de 44,4 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )