Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romgaz a semnat un contract de 44 de milioane lei cu GdF SUEZ pentru inmagazinarea gazelor

Adevărul Adevărul,
Romgaz a semnat un contract de 44 de milioane lei cu GdF SUEZ pentru inmagazinarea gazelor

Producatorul national de gaze naturale Romgaz a semnat un contract de inmagazinare subterana a gazelor naturale cu GDF Suez Energy Romania, valoarea acordului fiind de 44,4 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Romgaz si GDF Suez au semnat un contract de peste 44 milioane de lei pentru inmagazinarea subterana de gaze naturale

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz si GDF Suez Energy Romania au semnat un contract de 44,442 milioane de lei pentru inmagazinarea subterana de gaze naturale, transmite Agerpres. Contractul,.

Romgaz a semnat cu GDF Suez un contract de 44,4 milioane lei pentru inmagazinarea gazelor

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SNG) a semnat un contract in valoare de 44,44 milioane de lei cu GDF Suez Energy Romania, pentru inmagazinarea subterana a gazelor naturale, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Imocredit IFN listeaza obligatiuni de 15 milioane lei la BVB

O emisiune de obligatiuni de 15 milioane lei 3,4 milioane euro) emise de Imocredit IFN intra, miercuri, 3 iunie 2015, la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Lichiditate de aproximativ 28 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 28 milioane lei 6,5 milioane euro).

CEC Bank a incheiat anul 2014 cu profit brut de 13,8 milioane lei

In anul 2014, CEC Bank a inregistrat un profit brut de 13,8 milioane lei, in conditiile in care datele preliminare la nivelul sistemului bancar releva o pierdere estimata de cca. 4,4 miliarde lei, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )