Libnet.ro
UNICEF

00:08

Se implinesc doi ani sub guvernarea Ponta: Proiecte esuate, ministri penali si zeci de taxe noi

B1 B1,
Se implinesc doi ani sub guvernarea Ponta: Proiecte esuate, ministri penali si zeci de taxe noi

Astazi se implinesc exact doi ani de cand Victor Ponta a fost investit ca premier, dupa ce o motiune de cenzura din Parlament a dat jos Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu. Guvernarea celor trei executive. continuă pe B1

Doi ani de P. Ponta: puciurile fiscale majore nereusite

Pe langa multimea de taxe si impozite introduse si/sau crescute, pe parcursul celor doi ani de guvernare falanga ideatica socialista, a incercat o serie de puciuri fiscale majore. Acestea au ajuns in spatiul public deoarece P. Ponta descarca imediat si fara discernamant ideile primite de la diversi sfatuitori.

Mihai Razvan Ungureanu, de la ora 15.00, la Adevarul Live, despre doi ani de guvernare Ponta

Liderul formatiunii Forta Civica FC), Mihai Razvan Ungureanu, va vorbi incepand cu ora 15. 00 la Adevarul Live despre bilantul celor doi ani de guvernare Victor Ponta, dar si despre conflictul din Ucraina. Fata in fata cu MRU vor sta Dan Marinescu, redactor-sef al ziarului Adevarul, si jurnalistul Liviu Iolu.

Ponta: Se implinesc 4 ani de cand Basescu a anuntat taierea salariilor si pensiilor. Eu nu le voi taia niciodata

Premierul Victor Ponta a scris pe contul sau de Facebook ca marti se implinesc 4 ani de cand presedintele Traian Basescu a anuntat taierea salariilor si a pensiilor. Ponta a tinut sa precizeze ca el nu va.

Isarescu: Fiscalitatea, mai impovaratoare decat acum doi ani

Fiscalitatea este, in acest moment, mai impovaratoare decat in urma cu doi ani, a afirmat marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu. El a dat ca exemplu suma pe care firma la care este actionar a trebuit s-o achite la stat intr-un singur trimestru, adaugand ca ajustarea fiscala si externa trebuia sa fie suportata de cineva.

Geanina Ilies s-a despartit de iubit, dupa doi ani de relatie

Geanina Ilies nu mai este implicata in prezent in nicio relatie sentimentala. Prezentatoarea de stiri de la Antena 1 s-a despartit de iubitul ei, Mircea Dihel, dupa o relatie de aproape doi ani. Intre ei au mai existat perioade de certuri si despartiri. Iata ce a declarat.

Pustiul salvator din Tufeni care a salvat un copil de doi ani, premiat de Guvern

Madalin Geabelea, pustiul de 11 ani din comuna Tufeni-Olt care, la finele saptamanii trecute, nu a stat pe ganduri in a-si pune viata in pericol pentru a salva cu copil de doi ani cazut intr-o groapa adanca de sase metri cu apa, va fi premiat de autoritatile centrale. Festivitatea va avea loc maine dimineata, la sediul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta din Capitala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )