Libnet.ro
UNICEF

05:00

Important om de afaceri din Mehedinti va fi arestat pentru o evaziune de 12 milioane de euro.

România Liberă România Liberă,
Important om de afaceri din Mehedinti va fi arestat pentru o evaziune de 12 milioane de euro.

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, transmite Mediafax. Judecatorul din cadrul Tribunalului Mehedinti a pronuntat sentinta in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce mandatele de retinere emise de procurori, ale celor sapte persone retinute, joi, pe baza de ordonanta, intre . continuă pe România Liberă

Un om de afaceri din Mehedinti a fost arestat preventiv pentru un prejudiciu de 12 milioane de euro

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune.

Omul de afaceri Constantin Badescu, arestat in dosarul de evaziune de 12 milioane de euro

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, azinoapte, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, relateaza sursele de presa.

Mehedinti: Descinderi la un om de afaceri care are contracte cu Consiliul Judetean, pentru evaziune de 12 milioane de euro

Anchetatorii au descins, joi dimineata, la firmele si locuinta unui om de afaceri din Drobeta Turnu Severin, vizat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la 12 milioane de euro. Omul de afaceri vizat este Constantin Badescu, ale carui societati au contracte cu Primaria si Consiliul Judetean. La ora transmiterii acestei stiri, politistii de la Crima Organizata, de la inspectoratele de politie din Mehedinti si Gorj si procurorii DIICOT fac perchezitii la mai multe firme din Drobeta Turnu Severin si Satu Mare, o parte dintre acestea apartinand omului de afaceri mehedintean Constantin Badescu.

Descinderi la un om de afaceri, cercetat pentru evaziune de 12 milioane de euro

Anchetatorii au descins, in aceasta dimineata, la firmele si locuinta unui om de afaceri din Drobeta Turnu Severin, vizat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la 12 milioane de euro, informeaza sursele de presa.

Domenico Dolce si Stefano Gabbana cercetati pentru evaziune fiscala: Cei doi designeri risca 5 ani de inchisoare

Domenico Dolce si Stefano Gabbana, fondatorii casei de moda italiene care le poarta numele, sunt cercetati pentru evaziune fiscala. Cei doi se vor prezenta, luna viitoare, in fata judecatorilor, pentru a.

Afaceristul Catalin Chelu, AUDIAT la DIICOT pentru evaziune fiscala.

Omul de afaceri galatean, Catalin Chelu, este audiat, miercuri, de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala, potrivit Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, prejudiciul adus statului este de 20 de milioane de euro. La inceputul lunii octombrie, Chelu a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare pentru ca a incercat sa ii dea mita secretarului de stat Dan Fatuloiu. Catalin Chelu este un om de afaceri influent, despre care presa a scris ca a devalizat intreprinderea de stat .

Un om de afaceri din Radauti va fi extradat in SUA.

Un om de afaceri din municipiul Radauti, pe numele caruia autoritatile americane au emis un mandat international de arestare dupa ce a inselat mai multe banci cu 1,8 milioane de dolari, va fi extradat in SUA dupa ce Curtea de Apel Suceava a confirmat, joi seara, mandatul international de arestare, transmite Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, omul de afaceri radautean Daniel Morar este acuzat ca a provocat mai multor banci americane un prejudiciu de 1,8 milioane de dolari prin .

Contributia societatilor din sectorul energetic pentru sustinerea financiara a consumatorilor vulnerabili in urma liberalizarii preturilor

Ministerul Finantelor a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta privind instituirea contributiei societatilor din sectorul energetic pentru sustinerea financiara a consumatorilor vulnerabili in urma liberalizarii preturilor la gaze naturale si energie electrica, informeaza HotNews. ro.

Constantin Badescu si ceilalti patru barbati acuzati de evaziune fiscala, dati in urmarire generala

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu si ceilalti patru barbati arestati preventiv in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro au fost dati in urmarire generala si.

Omul de afaceri Catalin Chelu, urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Catalin Chelu, omul de afaceri condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul mitei acordate fostului secretar de stat in Ministerul de Interne Dan Valentin Fatuloiu, a fost adus miercuri dimineata la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )