Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un om de afaceri din Mehedinti a fost arestat preventiv pentru un prejudiciu de 12 milioane de euro

Antena3 Antena3,
Un om de afaceri din Mehedinti a fost arestat preventiv pentru un prejudiciu de 12 milioane de euro

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune. continuă pe Antena3

Barbatul care a incercat sa ia ostatici intr-o Posta din Bucuresti a fost arestat preventiv: El sustine ca a descoperit un metal rar care va salva omenirea

Barbatul care a incercat sa ia ieri ostatici intr-un oficiu postal a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Decizia a fost luata miercuri de Judecatoria Sectorului 6. Avocatul agresorului sustine ca.

Important om de afaceri din Mehedinti va fi arestat pentru o evaziune de 12 milioane de euro.

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, transmite Mediafax. Judecatorul din cadrul Tribunalului Mehedinti a pronuntat sentinta in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce mandatele de retinere emise de procurori, ale celor sapte persone retinute, joi, pe baza de ordonanta, intre .

Atacatorul de la Posta din Bucuresti, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile.

Barbatul care a incercat sa ia, marti, ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti si-a petrecut noaptea in arestul politiei, potrivit b1. ro El va fi prezentat instantei, miercuri dimineata, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Surse judiciare au afirmat ca alaturi de acesta va fi audiat si un alt barbat care l-a insotit pe atacator in Bucuresti. Mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei au fost sechestrate de .

Omul de afaceri Constantin Badescu si alti patru barbati, arestati in dosarul de evaziune de 12 mililoane de euro

Omul de afaceri Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti. Alaturi de el au fost arestate alte patru persoane, in dosarul de.

Cei 10 suspecti in scandalul fraudelor bancare au fost arestati preventiv

Cei 10 suspecti, anchetati de Tribunalul Calarasi, in scandalul fraudelor bancare au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost retinut aseara.

Dosarul bancherilor. Zece persoane au fost arestate preventiv.

Zece persoane inculpate in dosarul privind fraudele bancare in valoare de 22 de milioane de euro au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Calarasi. Astfel, magistratii Tribunalului Calarasi au emis mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui Adrian Ruse, Dorel Cristescu, George Radu, Florian Rasuceanu, Niculina Tanase, Victor Fotache, Adrian Botev, Ionel Matei, Florian Lazar si Nicolae Moga, acestia fiind acuzati ca ar fi .

Cei 10 suspecti in scandalul fraudelor bancare au fost arestati preventiv

Cei 10 suspecti, anchetati de Tribunalul Calarasi, in scandalul fraudelor bancare au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, relateaza sursele de presa.

Agresorul din oficiul postal din Capitala si complicele lui, arestati preventiv pentru 29 de zile

Barbatul care a intrat inarmat cu un topor intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei din Capitala si complicele lui au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, miercuri, de instanta Judecatoriei.

Omul de afaceri Constantin Badescu, arestat in dosarul de evaziune de 12 milioane de euro

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, azinoapte, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, relateaza sursele de presa.

UPDATE Dosarul fraudelor bancare: Mihai Stan, Daniel Ruse si Dragos Diaconescu au fost arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti. Cercel Duca va fi cercetat in libertate

30) Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, si fostul general DIE Dragos Diaconescu, au primit mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, in timp ce Alexandru Claudiu Cercel-Duca, vicepresedinte Bancii Romane de Dezvoltare BRD), va fi cercetat in libertate, potrivit instantei, anunta Mediafax. Tribunalul Bucuresti a decis sambata seara arestarea a sase persoane din cele 24 pentru care DIICOT a cerut incarcerarea. Anterior, un alt lider al gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost arestat sambata de catre un alt complet de judecata al Tribunalului Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )