Libnet.ro
UNICEF

07:00

Atacatorul de la Posta din Bucuresti, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile.

România Liberă România Liberă,
Atacatorul de la Posta din Bucuresti, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile.

Barbatul care a incercat sa ia, marti, ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti si-a petrecut noaptea in arestul politiei, potrivit b1. ro El va fi prezentat instantei, miercuri dimineata, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Surse judiciare au afirmat ca alaturi de acesta va fi audiat si un alt barbat care l-a insotit pe atacator in Bucuresti. Mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei au fost sechestrate de . continuă pe România Liberă

CAB: Procurorul Marin Nita, arestat preventiv pentru luare de mita

CAB a Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a procurorului Marin Nita din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, acuzat de luare de mita, informeaza Agerpres. Judecatorii CAB au admis propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare preventiva. Decizia poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Agresorul din oficiul postal din Capitala si complicele lui, arestati preventiv pentru 29 de zile

Barbatul care a intrat inarmat cu un topor intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei din Capitala si complicele lui au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, miercuri, de instanta Judecatoriei.

Barbatul care a incercat sa ia ostatici intr-o Posta din Bucuresti a fost arestat preventiv: El sustine ca a descoperit un metal rar care va salva omenirea

Barbatul care a incercat sa ia ieri ostatici intr-un oficiu postal a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Decizia a fost luata miercuri de Judecatoria Sectorului 6. Avocatul agresorului sustine ca.

Atacatorul de la Posta din Bucuresti, prezentat cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile

Barbatul care a incercat sa ia marti ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti si-a petrecut noaptea in arestul politiei. El va fi prezentat instantei, miercuri dimineata, cu propunere de arestare.

Subiectele Zilei: Proiectul imobiliar care va distruge o zona istorica din Bucuresti; Directorul Centrului pentru Studii Est-Europene si Asiatice: Razboiul in Orientul Apropiat s-ar putea extinde si in Romania; Aro, masina condusa catre faliment. Cum a aj

Turcii vad in Romania cea mai buna intrare pe piata UE. Mai mult de 300 de investitori turci din zona balcanica s-au reunit ieri, la Bucuresti, in cadrul Forumului. Nevasta Bombonica, paravan pentru afacerile dubioase ale lui Dragnea. Afacerile din Turnu- Magurele ale familiei secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, sunt cercetate.

VIDEO. Imagini de la luarea de ostatici de la oficiul postal din Drumul Taberei.

Un barbat inarmat cu un topor a luat, marti, mai multi ostatici la un Oficiu Postal din Strada Romancierilor Drumul Taberei ). Barbatul a fost imobilizat de politisti si dus la Politia Capitalei. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Florin Niedbala are 34 de ani, este din judetul Valcea si cerea alipirea Romaniei de Moldova si taxe ca in Italia.

Dosarele candidatilor ARD pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse marti, la ora 14.00.

Dosarele candidatilor ARD la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse la BEM, marti, in jurul orei 14. 00, printre cei propusi numarandu-se Gheorghe Udriste, care ar urma sa candideze in colegiul de deputat din Sectorul 6 unde, din partea USL, va participa in alegeri George Becali, potrivit Mediafax. Lista candidatilor ARD Bucuresti pentru alegerile parlamentare va fi depusa marti, in jurul orei 14. 00, la Biroul Electoral Muncipal, candidatii urmand sa se intalneasca la sediul .

USL a depus dosarele candidatilor la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti

Liderii PSD si PNL ai filialelor din Bucuresti, Ecaterina Andronescu si Eugen Nicolaescu, au depus, luni, la Biroul Electoral Municipal BEM), dosarele celor 40 de candidati din partea USL la alegerile parlamentare.

USL: Vom castiga toate colegiile din Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si seful PSD, Victor Ponta, se arata increzatori in ceea ce priveste rezultatul alegerilor parlamentare din Capitala, informeaza sursele de presa. Cei doi sunt de parere ca USL, alianta pe care o reprezinta, va castiga toate colegiile din Bucuresti.

(P) Camera Consultantilor Fiscali din Romania organizeaza examen pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal in Bucuresti in data de 24 noiembrie 2012

Inscrierile la examen se fac in perioada 24 octombrie - 12 noiembrie 2012 pe site- ul www. cameraconsultantilorfiscali. ro, iar dosarele se depun in aceeasi perioada - direct sau se transmit, prin servicii postale cu confirmare de primire, la adresa str. Alecu Russo nr. 13-19, et. 4, ap. 9, sectorul 2, Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )