Libnet.ro
UNICEF

09:00

CAB: Procurorul Marin Nita, arestat preventiv pentru luare de mita

Hotnews Hotnews,
CAB: Procurorul Marin Nita, arestat preventiv pentru luare de mita

CAB a Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a procurorului Marin Nita din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, acuzat de luare de mita, informeaza Agerpres. Judecatorii CAB au admis propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare preventiva. Decizia poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Hotnews

Procurorul Marin Nita a fost arestat preventiv pentru luare de mita.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a procurorului Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, acuzat ca ar fi luat mita de la o persoana pentru a da o solutie favorabila in dosarul in care aceasta era cercetata pentru instigare la inselaciune, potrivit Mediafax. Instanta Curtii de Apel Bucuresti a admis cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a procurorului Marin Nita si a dispus emiterea unui mandat de .

Procurorul Marin Nita a fost arestat preventiv pentru luare de mita

Curtea de Apel Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a procurorului Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, acuzat ca ar fi luat mita de la o persoana pentru a da o solutie favorabila in dosarul in care aceasta era cercetata pentru instigare la inselaciune.

Marian Nita, procuror la Parchetul Judecatoriei Oltenita, arestat preventiv pentru luare de mita

Curtea de Apel Bucuresti a decis, sambata, arestarea pentru 29 de zile a procurorului Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, acuzat ca ar fi luat mita pentru a da o solutie favorabila in dosarul.

UPDATE. Procurorul Marin Nita, RETINUT pentru luare de mita.

Procurorul Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, a fost retinut, vineri, de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant primind mita 2. 500 de euro, a doua transa din cei 5. 000 ceruti pentru a da o solutie favorabila unei persoane cercetate pentru instigare la inselaciune, informeaza DNA, potrivit Mediafax. Potrivit DNA, alaturi de Nita, a fost retinut un complice al acestuia, Gheorghita Iordache, care este acuzat de procurorii anticoruptie de complicitate la luare de mita. In .

DNA: Procurorul Marin Nita, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de Marin Nita, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oltenita, desfasurandu-si activitatea la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi ca urmare a delegarii, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita, informeaza DNA intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat arestarea preventiva a lui Marin Nita.

Procuror, RETINUT pentru luare de MITA.

Procurorul Marin Nitu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Oltenita a fost retinut de autoritati sub acuzatia de luare de mita, potrivit Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, procurorul, denuntat de un detinut, a primit suma de 5. 000 de euro de la o grupare de evazionisti. Stire in curs de actualizare.

Perchezitii la CFR Brasov: Peste 100 de persoane anchetate pentru luare de mita, evaziune fiscala si alte fapte de coruptie

UPDATE 09:50 Mai multi directori ai Ministerului Transporturilor, dar si ai Regionalei CFRBrasov, cat si controlori de bilete sunt condusi spre audieri. Ei sunt acuzati de fapte de coruptie si pentru luare.

Audieri la CFR: Circa 200 de persoane anchetate pentru luare de mita, evaziune fiscala si alte fapte de coruptie

UPDATE 11:12 Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov a emis 81 mandate de aducere pentru angajatii CFRCalatori din Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova si Iasi. Acestia urmeaza sa fie audiati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )