Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marian Nita, procuror la Parchetul Judecatoriei Oltenita, arestat preventiv pentru luare de mita

B1 B1,
Marian Nita, procuror la Parchetul Judecatoriei Oltenita, arestat preventiv pentru luare de mita

Curtea de Apel Bucuresti a decis, sambata, arestarea pentru 29 de zile a procurorului Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, acuzat ca ar fi luat mita pentru a da o solutie favorabila in dosarul. continuă pe B1

Procuror de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, prins cand lua mita 5.000 de euro

Procurorul Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, a fost prins, in noaptea de joi spre vineri, in timp ce lua mita 5. 000 de euro pentru a da o solutie favorabila inculpatilor dintr-un dosar,.

Procurorul Marin Nita a fost arestat preventiv pentru luare de mita.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a procurorului Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, acuzat ca ar fi luat mita de la o persoana pentru a da o solutie favorabila in dosarul in care aceasta era cercetata pentru instigare la inselaciune, potrivit Mediafax. Instanta Curtii de Apel Bucuresti a admis cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a procurorului Marin Nita si a dispus emiterea unui mandat de .

Procurorul Marin Nita a fost arestat preventiv pentru luare de mita

Curtea de Apel Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a procurorului Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, acuzat ca ar fi luat mita de la o persoana pentru a da o solutie favorabila in dosarul in care aceasta era cercetata pentru instigare la inselaciune.

Un procuror al Parchetului Judecatoriei Oltenita, retinut de DNA dupa ce a fost prins primind mita 2.500 de euro

Procurorii DNA l-au retinut, vineri, pe procurorul Marin Nita de la Parchetul Judecatoriei Oltenita dupa ce acesta a fost prins, in flagrant, luand mita 2. 500 de euro. Aceasta suma reprezenta a.

Prahova: Adolescent de 15 ani, arestat preventiv dupa ce ar fi violat de mai multe ori un baiat de sapte ani

Un adolescent de 15 ani, din localitatea prahoveana Dumbrava, a fost arestat preventiv, pentru 19 zile, fiind acuzat de viol in forma continuata. Potrivit Mediafax, victima sa este un baiat din aceeasi localitate,.

UPDATE. Procurorul Marin Nita, RETINUT pentru luare de mita.

Procurorul Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, a fost retinut, vineri, de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant primind mita 2. 500 de euro, a doua transa din cei 5. 000 ceruti pentru a da o solutie favorabila unei persoane cercetate pentru instigare la inselaciune, informeaza DNA, potrivit Mediafax. Potrivit DNA, alaturi de Nita, a fost retinut un complice al acestuia, Gheorghita Iordache, care este acuzat de procurorii anticoruptie de complicitate la luare de mita. In .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.252 seconds )