Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE. Procurorul Marin Nita, RETINUT pentru luare de mita.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Procurorul Marin Nita, RETINUT pentru luare de mita.

Procurorul Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, a fost retinut, vineri, de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant primind mita 2. 500 de euro, a doua transa din cei 5. 000 ceruti pentru a da o solutie favorabila unei persoane cercetate pentru instigare la inselaciune, informeaza DNA, potrivit Mediafax. Potrivit DNA, alaturi de Nita, a fost retinut un complice al acestuia, Gheorghita Iordache, care este acuzat de procurorii anticoruptie de complicitate la luare de mita. In . continuă pe România Liberă

DNA: Procurorul Marin Nita, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de Marin Nita, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oltenita, desfasurandu-si activitatea la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi ca urmare a delegarii, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita, informeaza DNA intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat arestarea preventiva a lui Marin Nita.

Procuror, RETINUT pentru luare de MITA.

Procurorul Marin Nitu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Oltenita a fost retinut de autoritati sub acuzatia de luare de mita, potrivit Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, procurorul, denuntat de un detinut, a primit suma de 5. 000 de euro de la o grupare de evazionisti. Stire in curs de actualizare.

Arad: Un POLITIST a fost retinut pentru LUARE DE MITA.

Un politist din Arad a fost retinut, miercuri dimineata, pentru trafic de influenta, dupa ce a primit mita de la un sofer ca sa-i reduca perioada de suspendare a permisului de conducere, informeaza Mediafax. Procurorii au dispus, miercuri, retinerea agentului Maris Marinel de la Politia municipiului Arad, pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat de presa transmis de Parchetul de pe langa Tribunalul Arad. In fapt, din probatoriul administrat in cauza s-a stabilit ca inculpatul .

Perchezitii la CFR Brasov: Peste 100 de persoane anchetate pentru luare de mita, evaziune fiscala si alte fapte de coruptie

UPDATE 09:50 Mai multi directori ai Ministerului Transporturilor, dar si ai Regionalei CFRBrasov, cat si controlori de bilete sunt condusi spre audieri. Ei sunt acuzati de fapte de coruptie si pentru luare.

Audieri la CFR: Circa 200 de persoane anchetate pentru luare de mita, evaziune fiscala si alte fapte de coruptie

UPDATE 11:12 Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov a emis 81 mandate de aducere pentru angajatii CFRCalatori din Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova si Iasi. Acestia urmeaza sa fie audiati.

Perchezitii la CFR: Circa 200 de persoane anchetate pentru luare de mita, evaziune fiscala si alte fapte de coruptie

UPDATE 10:22 11 persoane din cadrul Ministerului Transportului au fost ridicati si ei si dusi la audieri. UPDATE 09:50 Mai multi directori ai Ministerului Transporturilor, dar si ai Regionalei CFRBrasov,.

Perchezitii la CFR Brasov: Peste 100 de persoane anchetate pentru luare de mita

UPDATE 09:26 La ora transmiterii acestei stiri, mai multi controlori de tren au fost dusi la Parchetul Tribunalului Brasov in urma descinderilor de la regionala CFR Brasov. Procurorii DNA au descins, joi.

Vezi aici cum comenteaza presa rusa cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania

Presa rusa comenteaza pe larg cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania si prezinta mai ales indoielile diplomatilor rusi de la Bucuresti privind cetatenia persoanei. Autoritatile romane.

Presa rusa comenteaza cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania.

Presa rusa comenteaza pe larg cazul cetateanului rus retinut pentru spionaj in Romania si prezinta mai ales indoielile diplomatilor rusi de la Bucuresti privind cetatenia persoanei, scrie Mediafax. Autoritatile romane l-au invinuit pe un cetatean rus de spionaj economic, anunta site-ul de stiri gazeta. ru. Autorul articolului sustine ca un grup de cetateni romani si un rus sunt invinuiti de spionaj in folosul Rusiei, cativa angajati ai unei firme romanesti transmitand documente clasificate cu .

Un procuror al Parchetului Judecatoriei Oltenita, retinut de DNA dupa ce a fost prins primind mita 2.500 de euro

Procurorii DNA l-au retinut, vineri, pe procurorul Marin Nita de la Parchetul Judecatoriei Oltenita dupa ce acesta a fost prins, in flagrant, luand mita 2. 500 de euro. Aceasta suma reprezenta a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )