Libnet.ro
UNICEF

01:05

Important lider al gruparii teroriste Stat Islamic, ucis intr-o operatiune antiterorista in Afganistan

România Liberă România Liberă,
Important lider al gruparii teroriste Stat Islamic, ucis intr-o operatiune antiterorista in Afganistan

Saad Emarati, un lider important al gruparii teroriste Stat Islamic, a fost ucis in urma unei operatiuni antiteroriste in regiunea Nangarhar, au anuntat fortele de securitate afgane, potrivit agentiei de stiri Reuters, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Lider marcant al Statului Islamic, ucis de fortele de securitate afgane

Saad Emarati, un lider important al gruparii teroriste Stat Islamic, a fost ucis in urma unei operatiuni antiteroriste in regiunea Nangarhar, au anuntat fortele de securitate afgane, potrivit agentiei.

Cronologia atentatelor teroriste ale gruparii jihadiste Stat Islamic impotriva tintelor occidentale, de la atacul impotriva Charlie Hebdo la uciderea unui preot, in biserica sa din Franta

In mai putin de doua saptamani, un val fara precedent de atentate revendicate sau atribuite gruparii jihadiste Stat Islamic a lovit Europa, doua atentate vizand Franta si doua Germania. Iata mai jos principalele atentate care au vizat tinte occidentale, intr-o cronologie realizata de agentia de presa AFP. Recomandare de lectura: O istorie a Orientului MijlociuRecomandare de lectura: Islamul si violenta.

Am toata increderea in Bernard Cazeneuve. Ce PLAN pregateste Franta impotriva Gruparii Teroriste ISIS

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat ca va pune artileria sa la dispozitia armatei irakiene in cadrul coalitiei internationale contra gruparii jihadiste Stat Islamic SI). Cu ocazia.

Afganistan: Un lider al gruparii Statul Islamic a fost ucis in urma unui operatiuni antiteroriste

Fortele de securitate afgane au anuntat uciderea unui important lider al gruparii teroriste Stat Islamic. Este vorba despre Saad Emarati, unul dintre fondatorii filialei din Afganistan si Pakistan a gruparii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )