Libnet.ro
UNICEF

01:05

impuscaturi la Spitalul Universitar din Berlin

Antena3 Antena3,
impuscaturi la Spitalul Universitar din Berlin

Alerta in Berlin, acolo unde la Spitalul Universitar au avut loc impuscaturi in urma cu putin timp. Un doctor ar fi fost impuscat, potrivit primelor informatii date publicitatii de. continuă pe Antena3

NEWS ALERT: impuscaturi la o clinica universitara din Berlin

O persoana inarmata a deschis marti focul asupra unui doctor la o universitate clinica din Berlin, dupa care s-a impuscat, relateaza Reuters, care citeaza informatii publicate de ziarul Bild, citat de Agerpres.

Atac armat intr-un spital din Berlin

O persoana inarmata a deschis focul asupra unui doctor la o universitate clinica din Berlin, dupa care s-a impuscat, relateaza Bild. Potrivit sursei citate, in jurul orei 11:00, s-au auzit mai multe focuri de arma la aceasta clinica universitara din.

Un nou atac armat in Germania: Un doctor impuscat mortal intr-o clinica din Berlin

Un doctor a fost impuscat mortal intr-o clinica medicala din Berlin conform ziarului Bild, citeaza RT. com. Ziarul german anunta de asemenea ca atacatorul s-a sinucis dupa comiterea.

Un nou atac armat in Germania: Un doctor a fost impuscat intr-o clinica din Berlin (FOTO)

UPDATE: Medicul impuscat marti la un spital din Berlin a murit in urma ranilor. UPDATE: Politia germana a anuntat ca nu exista indicii de atentat in cazul incidentului de marti.

FOTO: impuscaturi la o clinica universitara din Berlin. Medicul atacat a murit

Reuters informeaza ca politia germana a confirmat ca un pacient a impuscat mortal un doctor de la clinica universitara. Nu se stie deocamdata cine era atacatorul si de ce a facut acest gest. O unitate speciala a politiei s-a deplasat la locul incidentului.

Loredana, la parada gay din Berlin alaturi de fiica sa (VIDEO)

Nonconformista Loredana si-a luat fiica si au plecat la Berlin. intre doua intalniri cu producatori muzicali nemti pentru un nou proiect, cantareata a participat si la Parada Gay. Mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )