Libnet.ro
UNICEF

06:00

inca doua decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 118

Antena3 Antena3,
inca doua decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 118

Autoritatile au confirmat, vineri, inca doua decese din cauza coronavirusului. Astfel, bilantul la nivel national a ajuns la 118. continuă pe Antena3

inca 11 decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 133

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus in Romania. Bilantul persoanelor decedate a ajuns la 133.

CORONAVIRUS |inca doua decese ale unor pacienti cu COVID-19, in Romania. Bilantul ajunge la 94 de victime

Inca doua persoane contaminate cu noul coronavirus au murit, in Romania. Este vorba despre doua femei, una din judetul Neamt si alta din Bacau. Astfel, bilantul deceselor pacientilor cu COVID-19 din tara.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 3183

ACTUALIZARE - 19:24 - inca 11 persoane infectate cu coronavirus au murit. Un tanar de 27 de ani, din Sibiu, fara alte afectiuni, a fost gasit mort in casa. Numarul deceselor a ajuns la 133. --- *ACTUALIZARE - 14:43 - inca doua decese provocate de coronavirus au fost anuntate vineri, o asistenta medicala din Constanta care fusese in vacanta, in Turcia si un barbat de 61 de ani, care fusese transferat la Spitalul Victor Babes din Capitala de la Spitalul Militar. Bilantul se ridica la 118 decese.

inca 13 morti de Covid-19 in Romania. Bilantul ajunge la 107 decese

Numarul mortilor din cauza infectiei cu SAR-Cov-2 a ajuns, joi seara, la 107, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 13 decese.

Coronavirus in Romania: Bilantul mortilor a ajuns la 92

Numarul romanilor care au murit din cauza COVID-19 a ajuns la 92, a informat miercuri seara Grupul de Comunicare Strategica.

Coronavirus in Romania. Bilantul cazurilor a ajuns la 2.245 220 de pacienti s-au vindecat de la inceputul epidemiei

Alte noi cazuri de coronavirus au fost inregistrate in Romania, bilantul ajungand la 2. 245, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica, marti la ora 13. Fata de raportarea de luni de la ora 13. 00 sunt 293 de cazuri noi. De la aparitia COVID-19 in Romania, 220 de pacienti s-au vindecat. Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 72.

Au mai murit doua persoane de COVID-19 in Romania. Bilantul este de 94

Grupul de comunicare strategica anunta inca doua decese. Bilantul mortilor de COVID-19 ajunge la 94.

CORONAVIRUS |inca patru decese ale unor pacienti cu COVID-19, in Romania. Primul deces al unui cadru medical. Bilantul ajunge la 122 victime

UPDATE:inca patru decese au fost inregistrate la nivelul Romaniei din cauza coronavirusului. Este vorba despre persoane din judetele Hunedoara, Ialomita, Timis si Neamt, toate cu boli.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 118. Unul dintre pacientii decedati, o asistenta medicala din Constanta, intoarsa din Turcia. Autoritati: Nu a lucrat in spital

Alte doua noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri in Romania, astfel ca bilantul a ajuns la 118. Unul dintre pacienti este o asistenta medicala din Constanta, intoarsa din Turcia, care nu a lucrat in spital si nu a tratat pacienti cu COVID, conform Grupului de comunicare strategica.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 86 Ultimul pacient, o femeie de 45 de ani din Neamt

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns miercuri la 86. Este vorba despre o femeie de 45 de ani din Neamt, transferata intre doua spitale si decedata in ziua in care a ajuns la prima unitate medicala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )