Libnet.ro
UNICEF

20:00

inca doua persoane din judetul Ialomita, ucise de infectia cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
inca doua persoane din judetul Ialomita, ucise de infectia cu COVID-19

Inca doua decese au fost anuntate in judetul Ialomita, numarul total al celor care au fost rapusi de coronavirus ajungand la 7. continuă pe Adevărul

inca un centru de carantina, deschis in judetul Ialomita. 488 locuri de cazare intr-un hotel din Amara

Dupa primele trei decese provocate de coronavirus, in Ialomita se pregateste amenajarea celui de-al doilea centru de carantina. Este vorba despre un hotel din statiunea Amara, despre care presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Victor Moraru, a spus ca va fi transformat in spatiu de izolare.

CORONAVIRUS |inca doua decese ale unor pacienti cu COVID-19, in Romania. Bilantul ajunge la 94 de victime

Inca doua persoane contaminate cu noul coronavirus au murit, in Romania. Este vorba despre doua femei, una din judetul Neamt si alta din Bacau. Astfel, bilantul deceselor pacientilor cu COVID-19 din tara.

O femeie dializata, rapusa de infectia cu COVID-19. Numarul deceselor ajunge la 5 in judetul Ialomita

Inca un deces din cauza coronavirusului a fost inregistrat in judetul Ialomita, numarul celor care au pierdut lupta cu boala ajungand la 5. Este vorba despre o femeie, in varsta, de 60 de ani, dializata, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Al patrulea deces provocat de noul coronavirus in judetul Ialomita

Al patrulea deces provocat de infectia cu COVID-19 a fost inregistrat luni seara in judetul Ialomita. Este vorba despre un barbat, in varsta de 52 de ani, care s-a stins rapus de coronavirus pe 30 martie.

VIDEO Politia Romana trimite artileria grea sa faca ordine in judetul Ialomita. La Tandarei, oamenii nu respecta izolarea

Zeci de forte de ordine au luat cu asalt judetul Ialomita vineri, 3 aprilie, pentru asigurarea ordinii publice in localitatea Barbulesti si la Tandarei, unde oamenii nu respecta izolarea la domiciliu. Autoritatile locale sunt depasite de situatie si au propus ieri carantinarea zonei pentru ca numarul imbolnavirilor sa nu explodeze.

Au mai murit doua persoane de COVID-19 in Romania. Bilantul este de 94

Grupul de comunicare strategica anunta inca doua decese. Bilantul mortilor de COVID-19 ajunge la 94.

inca 11 persoane au murit in Romania infectate cu noul coronavirus. Bilantul urca la 133

Inca 11 persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 133, informeaza vineri Grupul de Comunicare Strategica.

inca 11 decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 133

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus in Romania. Bilantul persoanelor decedate a ajuns la 133.

Coronavirus: Un alt oras din judetul Suceava care limiteaza drastic circulatia localnicilor. Nu este permis accesul si nici intrarea in oras din alte localitati

Siret este al doilea oras din judetul Suceava care limiteaza circulatia pentru prevenirea infectarii localnicilor cu noul coronavirus. Mai exact, sunt interzise deplasarea oamenilor in afara orasului pentru cumparaturi si accesul in Siret al cetatenilor din afara orasului.

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita a fost inregistrat joi, o persoana care s-a intors di.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )